Fokhagymás csirkemáj recept

50 dkg csirkemáj,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 evőkanál olaj,
pirospaprika,
majoránna,
só
A Fokhagymás csirkemáj elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott májat, és nagylángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, és beletesszük a zúzott fokhagymát. Végül beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát meg paradicsomot, és készre pirítjuk. Sós burgonyával tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. aug. 28. 08:42
A fokhagymás csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.