Fokhagymás camembert-leves recept
A Fokhagymás camembert-leves hozzávalói:12,5 dkg camembert sajt
1 l erőleves
5 dkg liszt
5 dkg ráma sütőmargarin
2 gerezd fokhagyma
só
őrölt fehérbors
A Fokhagymás camembert-leves elkészítési módja:
A margarinból és a lisztből világos rántást készítünk, megfuttatjuk benne a két gerezd zúzott fokhagymát, majd felengedjük a levessel. Felolvasztjuk benne a darabokra vágott sajtot, sóval, borssal fűszerezzük. Ha nem olvadt el teljesen a sajt, botmixerrel simára keverjük. Petrezselyemmel és pirított rozskenyérrel forrón tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: 4b6a2525df, 2016. aug. 28. 07:56
A fokhagymás camembert-leves elkészítési módja és hozzávalói.