Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Bolgár uborkaleves recept

Bolgár uborkaleves recept

A Bolgár uborkaleves hozzávalói:
4 dl joghurt
1 nagyobb kígyóuborka
4-5 gerezd fokhagyma
kevés kapor, só
1 evőkanál olívaolaj


A Bolgár uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát apró kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymaprésben összenyomjuk, a kaprot apróra vágjuk. Mindent beleteszünk egy levesestálba, hozzáadjuk a joghurtot és annyi hideg vízzel öntjük fel, hogy se túl sűrű, se túl híg ne legyen. Hozzáadunk egy evőkanál olajat, és összekeverjük. Egy-két órára betesszük a hűtőbe, s hidegen fogyasztjuk.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A bolgár uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook