Fogyókúra, átalakulás 2016. január 4-től? Ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok! Bár én eltűntem, tanultam, szakvizsgáztam, volt egy rövidke ismerkedésem és szakításom, de még így is lement 4.3 kg január óta :)
A sok tanulásban még sosem volt olyan, hogy nem híztam. 1 hónapot készültem a vizsgámra...
A fórum nem volt túl aktív mostanában, de sokak naplója azóta is aktív :) Köztük az enyém is :)
Sok sikert mindenkinek :)
Sziasztok!
Én a heti -0,5 kg-ot terveztem el. Nagyjából sikerül is tartanom. Péntekenként mérek, de azért néha máskor is rápattanok a mérlegre. :D
Eddig 6,6 kg-ot tudtam leadni, de még távol a cél.
Sziasztok!
Nem küzdök túlsúllyal.
Az utóbbi időben kicsit eltunyultam, ezért nekiálltam tornázni, hogy kicsit formáljam az alakom.
Én is a 20 perceseket csinálom Rékával, de azt minden egyes nap.
Nagyon gyilkos!:)
De egyszerűen nem hittem a szememnek, ahogy a tükörbe néztem 1 hét után!
Hihetetlen, hogy 20 perc tornával mit lehet elérni!
Szia Judit!
Először is sok sikert Neeked is! :)
SZafi fit termékeket nemrég kezdtem el használni, én mindenképpen támogatom! Nézz be a naplómba ha gondolod, írtam már ezzel kapcsolatban egy bejegyzést! :)
Hajrá :)
Sziasztok!!!!! Szeretnék csatlakozni hozzátok. Látom Ti már egy hónapja elkezdtétek, amit ahogy olvasok szép eredmények is kísérnek.
Én 89 kg vagyok. Hajnalban nagyon tudok tornázni, napközben diétásan enni, este ... zabálni.... Régen szinte 4 hónap alatt ledobtam 20 kg-ot, aztán szépen 3 év alatt vissza is szedtem. A titok a torna és a diéta volt.
Mostanában nagyon barátkozom szaffi fit termékeivel, és receptjeivel. Torna xbox zumba a kedvenc, illetve most találtam rá fitnessblender – ra ahol rengeteg ingyenes torna van (én persze megvettem az edzéstervet mert miért ne) :-) Jöhetek?
Nagyon szép eredmény! Gratulálok!! :)
Én 81 kilóval kezdtem január elején, most 76,1 kilónál járok...
Szia!
Ez nagyon szép teljesítmény! Gratulálok! További sok sikert kívánok!
Sziszatok!
5 hét alatt 8,5 kg!!! Nagyon boldog vagyok.
Mindenkinek kitartást, sok erőt:)