Miért fogyókúrával akarja kezdeni mindenki az átalakulást- változtatást? (beszélgetés)
Érdekes megközelítés! Ezekben a "Nagy átalakitó" műsorokban is azzal kezdik végy -10kg-ot.
Közben átgondoltam .. igazatok van.. ezzel kell kezdeni!
Talán azért, mert a fodrászhoz bemenni és másmilyen frizurát vágatni nem akkora szám, plasztikai sebészhez viszonylag kevesen fordulnak. Ill. amit michele írt, az is lényeges.
Nem tudom, mi neked az asszonyos, de legtöbbszor ezt az elhízottra szokták mondani, ami nem mindenkinek szép.
Van egy kolléganöm, vagy 3 éve nem láttam és amikor szembe jött a folyoson , ...szörnyű volt!
Alig hittem a szememnek ,az asszonyos méretekkel bíró szökeség most egy töpörödött öregasszonnyá vált és boldogan mesélte hogy mennyit fogyott!
Honan a gondolat, hogy először is lefogyni kell még annak is akinek nem ,ahhoz hogy aztán jól érezze magát a bőrében?
Miért akarunk mindíg soványabbnak látszani? Miért gondoljuk hogy akkar jobban nézünk ki?
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Mit csináljak másképp, hogy mindenkinek megfelelő legyen? Mindig valami dolgom miatt a másikon kell változtatni vagy lemondani.
- Valaki meg tudná mondani, hogy azt a becenevet amit beállítottam és mindenki látja, meg tudom változtatni? Fontos lenne!!