2010. január 18-tól újból indul az 5 hét 5 kg fogyókúra! (beszélgetés)
Köszke :) Azért a 4 kg is jó. Ügyes voltál te is.
A GI nekem is nagyon bejött. Én kezdem majd előröl és úgy folytatom tovább. Most itt vannak Tesómék így most nem követem a szoros étrendet, de az 5 hét alatt "tanult" finom kajákat csinálom és eszem.
További sok súlyvesztést :))
Sziasztok!
Woow!Ez nagyon szuper eredmény-nagyon ügyes vagy!Gratulálok.Nekem nagyon tetszett személy szerint ez az GI étrend.Abszolút be lehetett sztem illeszteni a 7köznapokba,soha nem voltam éhes, finomakat ettem és még fogytam is 4 kilót!Továbbra is próbálok így étkezni, ugyhogy én még folytatom..mostmár lassan fejből tudom az ételek kcal és Ch értékeit is:)
Gratula mindenkinek!
kösziiiii
meg is nézem
csak ért valamit,hogy irtál nekik :D
Működik az oldal, be lehet írni az adatokat.
Köszönöm :))
ügyes vagy
és én is irtam a naplómba, hogy bekaphatják :D
de nem irok nekik, bunkedlik nagyon
én mindig hétfőg reggel irtam be, ma meg még előbb akartam valamikor 8 előtt azt sehol semmi
Sziasztok!
Na vége ! A házipatika meg bekaphatja !!! Írtam is nekik egy levelet, remélem még sokan rajtam kívűl.
Na mindegy is vége az 5 hétnek.
Én azt kell mondjam jól fogytam tőle. 5,9 kg ment le. Na de megyek tovább mert még sok van hátra.
Ki hogy zárt ?
Mindenkinek hajrá a továbbiakhoz :))
Ügyi vagy te is
most nekem is megindult szerencsére :D
de messze elvagyok maradva a heti 1 kg-tól:D
de én örülök a picinek is ám :D
sziasztook!
yuppi én fogytam 1 kilót!örültem amikor reggel megláttam álmos szemeimmel az eredményt.Jobban is indult a napom:)
Izabella nálad?Többiek?
sziasztok
grt aki fogyott :D
Szia
ÁÁÁ nem szomorkodok, az nem én vagyok :D
ez csak erőt ad a továbbiakhoz :D
Sziasztok!
Én most nem csinálom, csak tavasszal, de kíváncsi vagyok, hogy ti mit tapasztaltatok? Izabella35 ne szomorkodj, főleg ha már a centikben látszik az eredmény.
Szerintem sok jó, egészséges receptet is megtanulhatunk.
Gratulálok a sikeres súlycsökkentéshez!
Én is a GI-t csinálom és nekem nagyon bejött. A kaják is nagyon :)) De miért akarod átvariálni ? Azért 1300 kcal felett vannak ? Szerintem a dietetikusok akik összeállították tudják mit csinálnak. Nem hiába vannak ezek így kitalálva ahogy :)
Ja és köszi :)
Sziasztok!
Én eddig 1,5 kilót fogytam de kivancsi vagyok h 2nap mulva, azaz hétfön mennyit fog mutatni a mérleg.Amugy a GI menüsort követem, de néztem a 4.hetet és majdnem az összes nap 1300kcal felett van:S Ugyh most vagy átvariálom kicsit a dolgokat,vagy néztem h a cukorproblémás menusor az viszont egész jó. Ki melyiket választotta?
Gratulálok a -3,4 kilóhoz!!
Én - 3,4kg és jó pár centi.
Te ??
szia
mondhatnám ugyanott vagyok szinte
evvvan :D
centi csúszott azért
te?
hát pipi után
mert én általában csak a reggeli kávém után jutok el nagyobb dolgokra :D
Sziasztok!
Nekem is problémám szokott lenni a méricskével, de én is mindent nyers állapotban mérek.Bár a cukkinit, gombát és a többi zöldséget néha csak ugy arányosan (körülbelülre)készítem el.Nem mindig eszem pontosan ugyanazt amit a recept előír,de azért igyekszem követni.de próbálok ugyanolyan kcal értékűt enni helyette.Csak ugye télen a paradicsom, paprika na meg a többi zöldség nem éppen a legolcsóbbak.JA és láttam h a 3.hetnél odaírták az egyes étkezések mellé h mi hány kcal.Ennek nagyon örültem!Holnap állok mérlegre kiváncsi vagyok már..
ti is reggel üres gyomorral mérlegeltek?
Köszi!
Majd még próbálok ennek utánanézni. Mintha rémlene valami, hogy anno Alexandra könyvében olvastam volna a mérésről valamit. De már nem emlékszem. :S
Hát ezen már én is elgondolkoztam, aztán arra jutottam, hogy ha a hozzávalóknál azt írják, hogy 10 dkg, akkor azt szerintem nyers állapotra értik. Mert persze a cukkini vizet ereszt és abból kevesebb lesz. A rizst is ha kimérek 10 dkg-ot abból is több lesz.
De ez számomra is nagy kérdés ???
Senki?
Ancsi vagy valaki árulja már el nekem a hozzávalókat milyen állapotukban kell mérni?
Eddig nyersen néztem mindent főzés előtt, de most kicsit elgondolkodtatott ami valamelyik nap történt. A cukkinimet 184 grammnak mértem hámozás után, kicsit mérgelődtem is, mert egy adag 100 g volt. Na, mindegy! Kisütöttem úgy ahogy írva volt és akkor ért a meglepetés amikor porciózni akartam. A nyersen 184 g cukkini sütés után alig volt 98 g.
Most akkor melyik alkalommal (t)ettem jól amikor a nyers 100 g-ot csináltam egy adagnak, vagy most amikor a sütés utánit?
Helló-helló!
Hát ide értem én is! Köszi az útbaigazítást czhfk! :)
Én is csinálom, bár nem mindig azokat eszem amik a napi menüben vannak.
Köszi :)
akkor mindketten ügyik vagyunk :)