Fogyhatok csak attól, hogy kevesebbet és este egyáltalán nem eszem? Tapasztalatok? (tudásbázis kérdés)
A legjobban a nem várt idegesség miatt lehet fogyni.
Egy rossz hír: " Elválok tőle, vagy elhagylak" mellett sok evéssel is fogyni szoktak.
Hirtelen meghal egy szeretett személy,
Vagy közlik az emberrel, hogy nagyon beteg.
Egyiket sem kívánom senkinek.
Addig marad az önmegtartóztatás, a torna, a futás...
igen, persze hogy lehet fogyni.
az idot nem lehet meghatarozni, metr mindenki mas-mas tipus, mashogy eget a szervezete, de menni fog,hidd el.
Én is ezzel fogytam le tavaly 7 kilót. Illetve kevesebbet ettem, jobban megnéztem, mit eszem, de a két legfontosabb dolog az volt, hogy este nem ettem, és rengeteget ittam. Állítom, hogy ez a kettő volt a leghatékonyabb módszer.
Ha néha valamiért nagyon éhes lettem mégis, akkor inkább ettem egy falatot, mintsem rosszul legyek. Egy-két falat is lecsillapította a gyomromat. De azt is észrevettem, hogy ha jól állítottam össze aznap az ételeket, ritkán kapott el olyan éhség esténként, amitől rosszul lehet lenni, ritkábban bántott a sok gyomorsav is.
100%!!!!
Persze ez nem jelentheti azt, hogy napközben dőzsölhetsz az egésségtelen kajákból.
Próbálj ki úgy két hetet, hogy a napi kaja mennyisége marad és este hat után nem eszel.
Utána a következő két hetet úgy, hogy a napi kaja mennyiséget is csökkented egy kicsit. Csodát fogsz látni.!!!!!!
Sok sikert!!!!
Nem szeretem a szöllő cukrot!:(( Rosszul vagyok tőle! Amikor terhes voltam állandóan terheléses cukorvizsgálatra kellet járnom!:(( Iszonyatos volt. Ott mindig azt hozták ki, hogy nem jó a cukor értékem, mert nagyon gyorsan leesik. Amikor még nőni kellene a vércukor színtjének nekem már ment lefele. De, nem mondták, hogy mit kellene csinálnom.
Nekem ez az egyedüli, ami eddig sikerült és nem okoz szenvedést. Eszem én, nem éhezem csak megnézem hogy mennyit. Nem tudom ezzel mi a bajod?
Régebben egész nap nem ettem, csak egy kis gyümit délelött, este meg 7-8 között aztán kiettem a hütőt.:(( Meg is volt az eredménye.
Nagyon nehezen tudtam átállni, arra hogy reggeli tízórai és délután 13 körül ebéd. Ha nagyon éhes vagyok délután eszem egy kis gyümölcsöt vagy joghurtot vagy pár darab korpáskekszet. 5 után semmit sem eszem már. De nem is igen vagyok már éhes...
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Fogyás, ahol nem az idővel, hanem a türelmetlenséggel állunk hadban...Nyárra már mutasson valamennyivel kevesebbet a mérleg
- Vajon többen születtek Budapesten vagy kevesebben, mint amennyien jelenleg ott laknak?
- Eladható-e egy ház kevesebbért, mint a tartozás összege?
- Folyamatosan hízok. Kevesebbet üritek, mint amennyit eszem. Hashajtáson kívül mi a megoldás? Van más is így ezzel?