Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam? (tudásbázis kérdés)
Persze, ésszel csinálom, mindent eszem, még gyrost is. :) Ebédre eszem szinte bármit, aztán már attól függ, hogy hány kalóriát viszek be, hogy az ebéd mennyit tartalmazott. A fehérjére kifejezetten figyelek.
Tavaly márciusban raktam le a cigit, 8kg-t híztam, de eleve volt rajtam plusz 7. Januárban kezdtem diétázni (2 szünet is volt), 12 lement, és most újra beindult. :)
A mennyiséggel van problémám, ezért kell arra különösen fogyelni, hogy mit eszem, ezt javaslom a fórumindítónak.
Most, hogy fogyózom, sok zöldséget és salátát eszem, és ezt lehet egész nap enni (persze a 4-5 étkezés tartom), ezzel nem eszem úgy teli magam, össze tud szűkülni a gyomrom. Ilyesmit javaslok.
Húst is eszem 2-3 naponta természetesen.
Ha leves van vagy sült pl. csirkecomb, akkor tudok egész nap folyamatosan enni, 2 óránként is akár. Éhesnek is érzem magam, nem csak kívánom, imádok enni, így tudom, miről beszélsz. Csak nekem ez nem mindennapos.
Cukrom, minden rendben.
Most, hogy fogyózom (cigileszokás után), a levest nem fűszerezem úgy, ahogy egyébként szoktam, csak sót és borst használok, így nem eteti magát annyira.
Ha elmegyek sétálni, akkor elmúlik az éhségérzet. Bár korog nekem is a gyomrom, éhes vagyok, ha az említett étel valamelyike van, mégsem hiszem, hogy ez valódi éhség.
Javult a helyzet nálad?
Kedves fórumindító, itt vagy? :)
Érdekelne, hogy kipróbáltad-e valamelyik tanácsot.
Ha itt vagy, írnék is.
Igen. Meg napközben is ha éhes, igyon vizet mert lehet hogy nem éhes hanem szomjas, csak nem jól érzi. Baromság! Nem tudom kinek a fejében született meg ez az eszement tanács, de nagyon sokszor találkoztam már vele. Hatástalan, és terjeszteni is csak az szokta aki nincs benne a helyzetbe.
A 4 oldalnyi iromány fényében ő már biztosra tudja mi a megoldás, mert azért leíródott itt már értelmes dolog is.
Most támadt neked egy ötletem. Van a Szafi reform palacsinta lisztkeverék. nagyon-nagyon finom,édes, alacsony szén hidrát és kalória tartalmú. ha túróval töltöd, ertritet teszel bele meg pár szem mazsolát, Isteni. De magában is finom nagyon. Akkor itt ez a diétás mascarponés lisztmentes palacsinta: [link] Ilyeneket ki kell próbálni.
Akkor itt ez a finom karfiolos menyemunya: [link]
ha meg mindenképpen édesség kell, akkor iszol egy nagy adag vaníliás fehérjét és órákra el vagy intézve édességügyileg.
Én most egy tejeskávét ittam laktózmentes tejjel. Sokkal édesebb mint a laktózos, mert ebben már enzimekkel le van bontva a laktóz. Pont ez az enzim bontja a mi beleinkben is, csak akkor már nem érezzük az édes ízt. A kávé amit beleteszek gabonakávé a bio boltból. Csak elkeverem, cukor se kell bele, finom. Jóllakat.
Tulajdonképp egyszerű lehetne,,valóban.
Mégis tudom magamról ha nem volt édesség,,még este 9 -kor is képes voltam tejbedarát főzni,,vagy pudingot.Kell a fenének a répa ha csokit akarok.Max megeszem a répát és bedobok utána mást is.Mára már kihevertem az ilyeneket szerencsére.
Ez jó ötlet, talán eddig a legjobb!
Nem kell megvenni, nem kell hazavinni!
Persze azt már én is írtam még az elején, hogy olyankor rágjál sárgarépát, hasonlót. De ahhoz az kell, hogy a répa legyen otthon, és ne az egyéb nasi!! Ilyen egyszerű az egész.
Ha ló nincs, jó a szamár is 🙂
Én pl. nem szeretem a csokit, ha nagyon rám tör a vágy, kinyitom a bárszekrényt. Tele van konyakosmeggyel, Mercivel, megállapítom, hogy nincs ítthon semmi ehető.
Ekkor jön a joghurt, kakaós csiga, tejbepapi, puding, mogyoró, pattogatott kukorica 🙂
Van olyan aki kifejezetten nem édesseges és így van aki könnyebben fogy.
Egy darabig mindig tartottam magam és bar fogytam is,de aztán ha abba hagyom,újra indultak fel a kilók.
Este 6 után nem ettem,meg úgy általában nem túl sokat napköznap és a heti 3 edzés megvolt.
Itt az ideje, hogy megismerd. De ne női lapokból, hanem a szakemberektől
A környezetemben nagyon sok ember lefogyott vele, bár nem fogyókúra, hanem terápia, a fogyás csak egy mellékhatás.
További ajánlott fórumok:
- Mindent, csak kevesebbet diéta
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- Hogyan fogyjak le fogyókúrák és kondigép nélkül? Hogy kevesebbet egyek, nem sikerült.
- Cicáim állandóan a laptopomon fekszenek. Mit tegyek hogy leszokjanak róla?
- 10 hónapos a fiam és állandóan a számba és az orromba akar nyulni mit tegyek ellene
- Segítsetek, állandóan sebesre harapom az ajkaimat! Mit tegyek ellene?