Finomságok vadhúsból (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Finomságok vadhúsból
5. Nesseun Dorma (válaszként erre: 4. - LoLiNa)
2009. febr. 16. 13:41
Az ám a finom! Na meg a szalonnával, hagymával tűzdelt őzgerinc, vörösborban párolva! Nyami-nyami
4. LoLiNa
2008. márc. 2. 07:13
vörösboros pörkölt a finom vadhúsból:))
3. 0e6655da35
2008. márc. 1. 20:03
Nem is igazán ismerjük a belőlük készült étkeket.
Nagyon finomakat készithetünk belőlük.
A finomságokra kiváncsi vagyok.
2. Ildikó29
2007. máj. 7. 22:22
és isteni finom ha jól készitjük el
Ildikó29
1. Hoxa
2007. febr. 21. 11:47
A vadhús nagyon gazdag ásványi anyagokban és vitaminban, nagyon kevés zsírt tartalmaz – és nem utolsó sorban különlegesen finom ízű.
A vadhúsok íze különböző, de ez nemcsak a vad fajtájától függ, hanem attól is, hogy melyik évszakban van elejtve az állat.
Ugrás a teljes írásra: Finomságok vadhúsból
A vadhúsok íze különböző, de ez nemcsak a vad fajtájától függ, hanem attól is, hogy melyik évszakban van elejtve az állat.
Ugrás a teljes írásra: Finomságok vadhúsból
További ajánlott fórumok:
- Szoó Judit - Kilófaló sütemények és Kilófaló finomságok
- Szipogás, puki és egyéb finomságok...
- Milyen finomságot szoktatok készíteni ha vendéget vártok? Igazán finom receptek ide jöjjetek! Gyors, praktikus, és igazán finom recepteket..
- Van 3 liter tej a hűtőben, amit sürgősen fel kellene használnom! Kérlek, írjatok egyszerű finomságokat, amibe rengeteg tej kell!
- Reggelire kencék, finomságok zöldségekből - felvágott helyett
- 8 db tegnapelőtti zsemléből milyen finomságot készítenétek?