Finom zöldséges rakott pulykamell recept
A Finom zöldséges rakott pulykamell hozzávalói:60 dkg pulykamell
20 dkg gomba
20 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
20 dkg kelbimbó
20 dkg brokkoli
20 dkg kukorica
1 fej vöröshagyma
reszelt sajt
petrezselyemzöld
vaj
só, bors
szárnyas fűszerkeverék
A Finom zöldséges rakott pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet vékonyra szeleteljük, és szárnyas fűszerkeverékkel beszórjuk. A zöldségeket alaposan megmossuk, apróra vágjuk és összekeverjük. Egy kivajazott edénybe, hagymát karikázunk. Erre fektetjük a pulykamell-szeletek felét, és egyenletesen rásimítjuk a vegyes zöldség felét is. Következő rétegként újra pulykamell-szeleteket fektetünk a tálba, majd a vegyes zöldség másik felét. A tetejére vajdarabokat morzsolunk, majd lefedve a sütőbe tesszük, 20 percig pároljuk. Ezután kivesszük, ráreszeljük a sajtot és 3 perc alatt, fedő nélkül aranybarnára pirítjuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. dec. 17. 21:03
A finom zöldséges rakott pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.