Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Finom zöldséges rakott pulykamell recept

Finom zöldséges rakott pulykamell recept

A Finom zöldséges rakott pulykamell hozzávalói:
60 dkg pulykamell
20 dkg gomba
20 dkg sárgarépa
20 dkg zöldborsó
20 dkg kelbimbó
20 dkg brokkoli
20 dkg kukorica
1 fej vöröshagyma
reszelt sajt
petrezselyemzöld
vaj
só, bors
szárnyas fűszerkeverék


A Finom zöldséges rakott pulykamell elkészítési módja:
A pulykamellet vékonyra szeleteljük, és szárnyas fűszerkeverékkel beszórjuk. A zöldségeket alaposan megmossuk, apróra vágjuk és összekeverjük. Egy kivajazott edénybe, hagymát karikázunk. Erre fektetjük a pulykamell-szeletek felét, és egyenletesen rásimítjuk a vegyes zöldség felét is. Következő rétegként újra pulykamell-szeleteket fektetünk a tálba, majd a vegyes zöldség másik felét. A tetejére vajdarabokat morzsolunk, majd lefedve a sütőbe tesszük, 20 percig pároljuk. Ezután kivesszük, ráreszeljük a sajtot és 3 perc alatt, fedő nélkül aranybarnára pirítjuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A finom zöldséges rakott pulykamell elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook