Színes babsaláta recept

1 doboz konzerv vörös bab
1 doboz konzerv fehér bab
1 doboz csemege kukorica
1 közepes fej lilahagyma
1 pritamin paprika
füstölt virsli
2 szál szárzeller
3-4 szem koktélparadicsom
só
bors
olívaolaj
friss vagy szárított petrezselyem
A Színes babsaláta elkészítési módja:
A bab és kukorica konzerveket szűrjük le, öntsük egy tálba. A paprikát, a szárzellert és a lilahagymát vágjuk apróbb darabokra. A virslit karikázzuk fel, a paradicsomokat vágjuk félbe, mindezt keverjük a babhoz és a kukoricához. Sózzuk, borsozzuk, locsoljuk meg olívaolajjal. Szórjuk meg petrezselyemzölddel, és tálalásig tartsuk hűtőben.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2013. dec. 16. 21:01
A színes babsaláta elkészítési módja és hozzávalói.