Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejfölös mustáros pecsenye recept

Tejfölös mustáros pecsenye recept

A Tejfölös mustáros pecsenye hozzávalói:
4 szelet setéstarja
4 dl tejföl
2 evőkanál mustár
1 kiskanál olaj



A Tejfölös mustáros pecsenye elkészítési módja:
A hússzeleteket kiverjük sózzuk és fél órán át állni hagyjuk.A tejfölt a mustárral simára keverjük és a hússzeleteket egyenként belemártjuk,majd egy kiolajozott tűzálló tálra egymás mellé fektetjük.A maradék mustáros tejfölt a tetejére simítjuk.Forró sütőben fedő nélkül addig sütjük míg a hús az ízes tejfölt teljesen magába nem szívja és szép piros nem lesz. Párolt zöldséggel vagy burgonyapürével tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A tejfölös mustáros pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook