Finom harcsa recept
A Finom harcsa hozzávalói:1 kg harcsa
3 dl tejföl
2 tojás
őrölt bors
3 gerezd fokhagyma,
1 fej lilahagyma
petrezselyem
kapor
kevés vaj
gyufatészta
A Finom harcsa elkészítési módja:
A kifilézett harcsát patkószeletekre vágjuk. Keverjük a tejfölbe a finomra vágott kaprot, a petrezselymet, a lilahagymát, a fokhagymát, a tojásokat, egy kis őrölt borssal bolondítsuk meg. Tegyük kivajazott tepsibe a sózott, borsozott halszeleteket, öntsük rá a tejfölös masszát, majd 170 fokos sütőben 20-25 perc alatt süssük készre.
Köretnek vajas-petrezselymes gyufatésztát kínáljunk.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. febr. 27. 13:03
A finom harcsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.