Zöldségágyon sült pisztráng recept
A Zöldségágyon sült pisztráng hozzávalói:20 ml olívaolaj
10 dkg karalábé
10 dkg sárgarépa
1 paradicsom
1 paprika
2 db pisztráng
rozmaring
kakukkfű
só
bors
A Zöldségágyon sült pisztráng elkészítési módja:
A sárgarépát megtisztítjuk és a paprikával, karalábéval együtt felcsíkozzuk. A paradicsomot is feldaraboljuk és a többi zöldséggel együtt egy tepsibe halmozzuk. Olívaolajjal meglocsoljuk, kakukkfűvel, sóval, borssal fűszerezzük. A halat is megsózzuk, borsozzuk, olívaolajjal bekenjük és a hasába egy rozmaringágat teszünk. Ráfektetjük a zöldséekre. 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2017. febr. 21. 23:21
A zöldségágyon sült pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.