Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Zöldségágyon sült pisztráng recept

Zöldségágyon sült pisztráng recept

A Zöldségágyon sült pisztráng hozzávalói:
20 ml olívaolaj
10 dkg karalábé
10 dkg sárgarépa
1 paradicsom
1 paprika
2 db pisztráng
rozmaring
kakukkfű

bors


A Zöldségágyon sült pisztráng elkészítési módja:
A sárgarépát megtisztítjuk és a paprikával, karalábéval együtt felcsíkozzuk. A paradicsomot is feldaraboljuk és a többi zöldséggel együtt egy tepsibe halmozzuk. Olívaolajjal meglocsoljuk, kakukkfűvel, sóval, borssal fűszerezzük. A halat is megsózzuk, borsozzuk, olívaolajjal bekenjük és a hasába egy rozmaringágat teszünk. Ráfektetjük a zöldséekre. 180 fokos sütőben 30 perc alatt megsütjük.


Kategória: Halas ételek receptjei


A zöldségágyon sült pisztráng elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook