Fiat Stilo - vélemények- érdemes ilyet vásárolni? (tudásbázis)
köszi, már megvettem a kocsit :)
ha olvastad a cikket, leírnád, miket mondanak? jókat-rosszakat?
Szia.
Annyit még hozzáfűznék, hogy a próbaúton rossz minőségű úton is menj. A stab pálca szokott kopogni, mozogni. Nem nagy tétel a javítása 4-5e ft.
A hátsó szilentek szoktak tönkre menni amit furcsa "nyikorgó" hangal tudatnak. Ez is pár ezres téma. Nem vészes.
Ha teheted márkaszervízbe vidd és nézesd meg a km óra állást, hogy nem lett-e visszatekerve.
A teszt során próbálj ki mindent. De tényleg mindent.
A hibák amiket esetleg felhoz a számítógép nem feltétlenül tényleg a hiba okozza. Sajnos nagyon érzékeny az akksi feszültségre a számítógép. De azért nézesd meg, ha van hiba.
Összességében ha vigyázol az autóra. Mindig a megfelelő alkatrészeket, kenőanyagokat rakod bele az előírt intervallumtól egy picit korábban, akkor az autó elvisz bárhová, bármikor, bármeddig. Ja és vissza is fog hozni.
U.I.: Nem igaz amit a Fiatokról beszélnek!!!!!!!
Bele lehet nyúlni a rosszba is természetesen de ha körültekintő vagy akkor egy nagyon jó felszereltségű, aránylag kis fogyasztású, megbízható autót veszel majd.
Jelenleg nekünk is egy Stiló áll a garázsban. Előtte pedig egy Fiat Brava állt. Mindketővel meg vagyok elégedve.
Sok sikert az autóhoz és sok balesetmentes kilómétert.
Sziasztok!
Én tulajdonképpen szemeztem egy stiloval annak idején teljesen bele voltam szerelmesedve. Sztem jó autó,csak tudd honnan veszed!
Én csak a Fiatokkal kapcsolatban tudok véleményt írni.:)
Pár hónapig volt egy Punto csereautónk. Sok autótípust vezettem már, de a kategóriájában messzemenően ez volt a legjobb. Ha lett volna nagy kombi változata, egy pillanatig sem gondolkodtam volna.
A mostani autóm 1.2-es (Fabia), légkondival 6 l-es a fogyasztása. Nem csak városban használom, de a hegyiutak is ugyanúgy eszik a benzint. Hosszútávon 5,5-lel kijövök.
pont ilyenről lenne szó, 3 ajtós, 6 légzsák, klíma stb.
Nagyon jó ismerősünk adja el, ismerem a kocsit tulajdonképpen és tudom, mennyire vigyáztak rá.
Csak érdekelne mások véleménye, mert nem filléres dolog az autócsere
Fiat Stilo-t vennék a közeljövőben, 2003-as, háromajtós változatról lenne szó.
Valakinek van ezzel a típussal kapcsolatban véleménye? Megbízható? Könnyen kezelhető kocsi? Városi furikázásra kellene nekem főleg, munkába menni, bevásárolni leginkább.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Átlátszó üveg étkészletet szeretnék vásárolni, hol tudnék ilyet venni?
- Bálás ruha eladás. Tapasztalatok érdekelnének, honnan, milyet érdemes vásárolni, hogy ne bukjon bele az ember?
- Nagyméretű fűzhető színes fagolyót szeretnék vásárolni, de nem találok sehol. Kérem, akinek van tippje, hol tudnék ilyet vásárolni?
- Gimnasztikai labdát szeretnék vásárolni. Érdekelne, hogy hol lehet ilyet kapni és körülbelül mennyibe kerül.