Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk? (tudásbázis kérdés)
Ha ugy jársz mint én akkor mindegy:)Nekünk van jó nagy autó,a párom beletette a sub ládát a csomagtartóba.....a babakocsi nem fér bele...igy történt,hogy vettem egy sport babakocsit,amit ernyöre össze lehet csukni és befér az utastérbe....
Senkinek se kivánom:))
Szerintem is a ford a nyerö,bár hiába van nekünk is az,cseszhetem:))
Huh, ugye ez vicc volt????? Mint családi autó????
Én is a híve vagyok, gyönyörű, megbízható, minden jó elmondható róla, de hogy családi autó..... Hát...
Skoda roomster!!! Igazi családi autó!ň
Kívül kicsi, belül nagy!
Tuti jó. Nem túl hosszú, jól lehet vele parkolni, nem is túl széles, de belül (hátul!) rengeteg hely van benne. És elfér a babakocsi a csomagtérben, még össze sem kell csukni!
Ja és az ára sem rossz!
Szia!
Szeretném megkérdezni,hogy mennyire voltál megelégedve a Renault autóval?
Párom vett ma egy Megane kombit,de én nagyon ellene voltam.
Eleve,Opeleket néztünk:megbeszéltük,hogy Astra Caravant veszünk,erre "beleszeretett"egy Renault-ba.Kissé tartok tőle.Nem hallottam túl jó véleményeket róla.
Nekünk egy 21 éves Mercink van.
Nagy benne a hely,motorikusan remek,majd most jön,hogy pár 10 ezer forintot rá kellene költeni,és akkor még simán fog rohangálni veteránként is.A kaszni acél(igaz már az is megérett egy fényezésre),így kicsit nehéz,de mivel éppen gyereket várunk,nem hátrány,ha balesetet szenvedünk,akkor nem egy papírgalacsin marad a kocsiból,vagy megvéd a kaszni.Enni nem eszik sokat,főleg hogy egy 2000es motorról beszélünk.Tágas,a csomagtartóban bőven elfér egy babakocsi és 5 személyes.
Én teljesen megbízom benne,igaz olyan 2 éve kapott új fékeket stb,de ha rendesen karban van tartva,akkor biztonságos és megbízható autó.
Sedant vagy kombit érdemes venni, Nekünk Renaul megane Classicunk volt, 2 baba kocsi fért bele, kipróbáltuk, most berline van (csapott), abban is elfér a babakocsi, de azon kívül már csak egy két táskányi cucc fér el!
Egyébként, szinte bármelyikben elfér a babakocsi, akár a Fiat Pandaban is... :))
További ajánlott fórumok:
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Részletre szeretnénk laptopot vásárolni.. Hol érdemes? Milyet?
- Benzinmotoros fűrészt szeretnénk vásárolni fakivágáshoz. Napi 2-3 órás munkára. Komolyabb gép-jó áron! Mit javasoltok?
- Tudna segíteni valaki? Klímát szeretnénk vásárolni, de nem tudjuk, hogy milyet-melyik típust.
- Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van?
- Debrecenben merre van olyan bababolt, ahol tudnék jó sport babakocsit vásárolni?