Tudna segíteni valaki? Klímát szeretnénk vásárolni, de nem tudjuk, hogy milyet-melyik típust. (tudásbázis kérdés)
megnéztem a leirt oldalt,de ár nincsen feltüntetve.de ugy gondolom,hogy elég drágák a minőségi termékek.
közép katagoriában gondolkozunk,mert beszerelési költség is magas.Emag és a vatera is szóba került,de használttól egy kicsit félünk.
Ez kimeritő válasz.Nem nagyon szeretnénk nagyon sokat rákölteni Kb 150000ft körül.A szerelő adja a garanciát?
Egyébként a Midea nevűt nézegettem,az van a legjobb árban.
Utána nézek amit irtál,Köszönöm a gyors válaszodat.
Nem vagyok otthon a témában, de
3.5kW kell 30m2 átlag 2.7m belmagasság esetén
Ez a hűtóteljesitményt jelenti, a hatásfokát a COP számmal jellemzik
Igen, ma az inverteres a modernebb mert gazdaságosabban használ fel a felvett villamos energiát
Ma már szinte minden klima kielégiti a követelményeket. A márkásabb drágább
Nézz meg egy Mitsubishit és egy Daikint árban, nagy különbség van
Jobb gyártók az LG, Dainkin , Daewoo, Samsung, Hitachi de kinait nem vennék elvböl, bár lehet éppen ott szereltetik össze.
A szerelő azt szerel fel amit te akarsz, amit megveszel, de én rábiznám megbeszélés után, mert mégiscsak ő a szakember és akkor nem hivatkozhat mondvacsinált okokra ha nem százas valami
Szerződést megirni a szerelővel, mit mennyiért szerel, mennyi garanciát ad a szerelésre és összetakarit vagy nem, fal áttörés javitások benne vannak-e az árban stb.
Néhány tájékoztatás
Nézegetem a akciókat de fogalmam sincs melyik jó?,tipus,fajta de egy biztos hogy inverterest mert azt hallottam hogy , annak olcsó a fenntartása.
Ha külön veszek klimát és nem a szerelötől akkor is felszerelik?
Olcsobb fajtában gondolkozunk.74nm a lakás de efektiv csak a konyha-étkező és vele szemben lévő hálószoba lenne a fűtő-hűtő az,durván 30-40 nm.
mekkora teljesitményűt kell nézni?
További ajánlott fórumok:
- Részletre szeretnénk laptopot vásárolni.. Hol érdemes? Milyet?
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Benzinmotoros fűrészt szeretnénk vásárolni fakivágáshoz. Napi 2-3 órás munkára. Komolyabb gép-jó áron! Mit javasoltok?
- Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van?
- Yorkshire terriert szeretnénk vásárolni, lehetőleg világos színűt, hogy tudom kiszűrni, hogy biztosan világos színű legyen nagy korában?
- Kerti 3 m-es csúszdalapot szeretnénk vásárolni. Tud valaki segíteni hol tudnánk ilyent olcsón venni? (csak csúszda lap)