Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van? (tudásbázis)
8. timycat (válaszként erre: 7. - Porzellanpuppe)
2012. márc. 25. 13:25
persze az üzletben vannak - inkább lehetnek... a hsz-om csak a piacra vonatkozott
7. porzellanpuppe (válaszként erre: 6. - Timycat)
2012. márc. 24. 22:17
üzletbe vannak
6. timycat (válaszként erre: 3. - Totek63)
2012. márc. 24. 20:32
eredetiek tuti nincsenek
5. porzellanpuppe (válaszként erre: 3. - Totek63)
2012. márc. 24. 19:24
vannak de csak uzletekben a kozpontban piacon nem...es szerintem nem olcsobbak mint nalatok az ilyen cuccok.de
2012. márc. 24. 19:23
en szabadkai vagyok:)
3. totek63 (válaszként erre: 2. - Zsazsanéni)
2012. márc. 24. 14:52
Adidas ,nike melegitők és pólók is vannak nem tudod???
2. zsazsanéni
2012. márc. 24. 14:45
A piacon rengeteg szép dolog van.Állitólag rengeteg varroda nyílt és készítenek jó dolgokat.Van kinai,meg vietnami árus is.Sok török cucc van.De bugyikat lehet kapni,ami ott készült Szerbiában és jobb mi nőségű,mint a török,vagy a kinai.Az őrölt paprika az 14oo/kg volt és horgosi.A városi üzletben nem jártunk most,mert én is másokkal voltam és azok nem akartak menni,csak ide a piacra.A parkoló maszek és oda kell menni,mert az bíztonságos.Jó dolgok vannak és szerintem olcsóbb,mint itt valamelyik boltban.
1. totek63
2012. márc. 24. 14:38
Szabadkára szeretnénk menni vásárolni érdemes, és mi az ami jó áron van?
További ajánlott fórumok:
- Részletre szeretnénk laptopot vásárolni.. Hol érdemes? Milyet?
- Érdemes még Szabadkára kimenni vásárolni?
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Benzinmotoros fűrészt szeretnénk vásárolni fakivágáshoz. Napi 2-3 órás munkára. Komolyabb gép-jó áron! Mit javasoltok?
- Tudna segíteni valaki? Klímát szeretnénk vásárolni, de nem tudjuk, hogy milyet-melyik típust.
- Yorkshire terriert szeretnénk vásárolni, lehetőleg világos színűt, hogy tudom kiszűrni, hogy biztosan világos színű legyen nagy korában?