Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek? (tudásbázis)
Szerintem a legjobb babakocsi jelenleg a piacon a Jane Slalom pro.
Egy kattintassal hozza lehet rogziteni a Jane Strata autosulest, ami torestesztek szerint a legjobb isofix autosules ebben a kategoriaban. Az autosuleshez lehet az autoba rogzitheto alapot venni, amibe egy kattintassal tudod rogziteni az autosulest, nem kell a biztonsagi ovvel bibelodni. Raadasul hang es fenyjelzessel jelzi, hogy jol van-e rogzive az ules.
A babakocsi 3 kereku, az elso kerek 360 fokban forog, nagyon stabil es egyszeru vele manoverezni. Egy kezzel is siman ellavirozik vele az ember a boltban a polcok kozott.
A kerekei felfujhatoak, ez nekem nem annyira tetszik, de az biztos, hogy jo nagyok, es barmilyen terepen el lehet menni veluk.
Ha esetleg a testver koran erkezne, akkor lehet hozza venni testverfellepot, ami szinten konnyen fel- es lecsatolhato.
Az egesz kocsi irto konnyu, viszonylag kicsire ossze lehet csukni (persze nem olyan kicsire, mint az esernyokocsikat), a legtobb auto csomagtartojaba konnyeden befer.
Nagyon draga, de a babakocsi es az autosules olyan dolgok, amikkel nem szabad sporolni, kulonben a vegen veszel majd 3-4 felet, es akkor ugyan ott vagy, mintha elsore tobbet adtal volna ki erte.
Szia!
Köszönöm Neked is a hozzászólást:), nekünk is első baba nekünk tavaszi baba lesz,de akkor még hideg van, én is minden képpen kombit kocsit szeretnék.Majd körül nézünk,de tanácsot továbbra is szívesen fogadok:)!
Nekem most jön az első babám...én is feltettem magamnak ezt a kérdést...de ahogy elnézem,minden több gyerekes anyukánál jönnek mennek a kocsik, az elsőt eladja vesz helyette más milyet...én giordani kocsit vettem,amihez van kemény mózes és hordozó...nekem ez a kombi volt a szempont,mivel téli baba lesz. De készülj fel arra,hogy amit veszel..nem biztos hogy jó..szerintem kevesen találják el elsőre....neked kell kitapasztalni melyik kényelmes. :D
Sok sikert!
Nekem ill. a lányomnak fix kerekű volt az első kocsija... nagyon szerettem, nem volt nehéz tolni.
Aztán a második kocsi kereke már bolygósíthaó, na ezt is fixen használom, mert a bolygókerék egyedül akkor hasznos, ha sima a járda, max. annyira mint egy nagyáruház burkolata. Nálunk az utak elég sz@rok így a bolygókerék össze vissza viszi a kocsit, tolhatatlan, szóval nem maximális minőségű utakon ez a lehető legjobb kerék. (nagy és fix)
A lehető legjobb minőség ebben az árkategóriában. Tesóméknak ilyen van és imádják!!!!!!
Nekünk is hasonló volt, csak a kerekek felfújhatósak, és elöl-hátul 1 méretűek!!!!!
Én se szeretnék 100ezreket költeni egy babakocsira:), és nem is fogok...
Olyan babakocsit fogunk venni ami praktikus, és az nyílván nem a 10ezer ft-os ami 2 hónap alatt felmondja a szolgálatot.Egyébként néztem már egy babakocsi típust a Baby Mercet csak ez nem tudom milyen minőségű stb...Nem divat céljából fogok babakocsit vásárolni, hanem praktikusság szempontjából:).
Szerintem nem kell 100ezreket költeni egy kocsira! Nekem 50 ezerbe került, és tud mindent amit a társai. (felfújható kerék, állítható, fordítható tolókat, több fokozatba dönthető, téliesíthető, nyáriasítható, 2 tálca tartozik hozzá, 5 pontos biztonsági öv, állítható lábtartó, pelenkázótáska, és sok-sok zseb, 2 irányból fékezhető-szerintem mindent leírtam)
Kocsinak soha nem volt semmi baja!
Sajnos már a babakocsiból is divatot csinálnak, minnél drágább, annál "menőbb" az anyuka!!! Ez azért elég siralmas!!!!!!!!!!!!!
Szóval Suzanne, hidd el, nem kell egy vagyon ahhoz, hogy hiper-szuper babakocsit tudj venni a Bébidnek!
Én most testvér kocsit keresgélek egyébként,mert áprilisra bővül a család!
Jó lenne valami könnyű,de jól mozgó, és kényelmes kocsit találni amiben a csecsemő ülés velem szembe fordítható!
Na EZ nagyon nehéz!
Nekünk olyan volt amin adapteres,a mózest le lehetett cserélni sport ülésre!
Már meg nem mondom mi volt a neve,mert mostmár sport kocsit használunk és a másikat el adtuk!
De annak például hátul két nagy felfújható csapágyas kekeke volt!
Egy álom volt vele közlekedni!
nem csak a rázás-azt még élvezni is szokták, csak a kerék nem biztos bírja-főleg évekig.
mi próbáltunk több félét a gatyibbaknak szétkopott a kereke-meg kiesett egynek meg a nyele eltört mert emelgettük a kocsit a padkáknál.
a bolygós kerék jó, meg ha cserélhető szervízelhető.
Szia!
Mi Teutonia babakocsit vettünk es kezdetektöl fogva elegedettek vagyunk vele.Könnyen es gyorsan atalakithato,könnyen kormanyozhato varosban es "terepen" egyarant.;)
nekem pici volt a mélykocsi-nem volt nagy pereme oldalt kilátott belőle és lehetett megemelni a támláját-igazából sportkocsivá volt alakítható-de nem érte meg tönkrement a kereke-hiába nálunk sok járda is kátyús meg a sok padkázás tönkretette.
a sportot most nyárig használtam,jó volt bevásárlásnál-nem mászkált el, és ha sétáltunk néha beleült pihenni.mikor összecsuktam tudtam magam mellett húzni.de van olyan is aminek pántja van és fel lehet venni vállra.
Nem éredemes nagyon spórolni sem,mivel hosszan tartósan lesz használva,érdemes egy jobb minőségűre költeni!
Inkább így mint hogy 3-4 havonta újatt keljen venni egy gagyibb minőségűből!
Nagyon fontos hogy teljesen dönthető legyen a támlája!
A többfunkciós babakocsit kissé drágábbak,de szerintem meg éri a befektetést,mert így minden korszakot ki tudtok vele használni és akár még az első időkre az autós ülés árát is meg spórolod,mert ezekhez általában van bébi hordozó!
Nekem nagyon fonotsak voltak a környező utak terepviszonyai,ezért nagyobb,felfújható kerekek jobban jöttek,mert nem rázták szét a babát!
További ajánlott fórumok:
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Két város közti buszjegy vásárlást a sofőrnél kell vásárolni? S mondani, hová szeretnék menni?
- Babakocsi vásárlás előtt
- Debrecenben merre van olyan bababolt, ahol tudnék jó sport babakocsit vásárolni?
- Házmozit szeretnék vásárolni, szerintetek milyet érdemes? Mire figyeljek a vásárláskor?
- Babakocsi vásárlás. Mit javasolnátok?