Házmozit szeretnék vásárolni, szerintetek milyet érdemes? Mire figyeljek a vásárláskor? (tudásbázis)
7. 450f37fbfa
2009. jan. 10. 21:03
Azt mondják az okosok,hogy Samsungot vagy LG-t vegyél.
6. emagdi
2009. jan. 8. 09:29
hát, szerintem azt kell letisztáznod, hogy mennyire akarsz tuti felszerelést, mennyire nagyok az igényeid.
a pár tízezer forinttól a sokmillióig el lehet menni, nyilván minőség kérdése. az a kérdés, hogy te milyet szeretnél, mik az igényeid.
5. 450f37fbfa
2009. jan. 8. 09:20
Mi egyszer Samsungot vettünk és óriási volt a csalódás. Mi előnyben vagyunkmert van két nagy hangfal+kicsi(amiket az uram csinált mivel ez a szakmája),így vettünk egy erősítőt,ami Pioneer,de előtte egy Thomson volt,ami sokkal jobban szólt,mint ez;és vettünk egy mezei dvd lejátszót,ami fel is vesz Dimarson márkával és ebben végre nem csalódtunk.
Remélem tudtad követni és remélem segítettem vele,de ha ráér neked a válasz megkérdezem este a párom.Addig talán írd meg mennyit szánsz rá!:)
4. 450f37fbfa
2009. jan. 8. 09:14
Hol laksz? Kölcsön adnám az uramat míg megveszed!:)
3. Sheckler
2009. jan. 8. 09:14
Panasonic, vagy Pionier, szerintem
2009. jan. 8. 09:12
Azt nem tudom melyik a jó.De LG-t ne vegyél.3man vagyunk akik vettek és egy év mulva felmondta a szolgálatott
1. Dögibaba
2009. jan. 8. 09:07
Sziasztok! Házmozit szeretnék vásárolni, szerintetek milyet érdemes? Mire figyeljek a vásárláskor?
További ajánlott fórumok:
- Kezdő csivava gazdi vagyok, mikre figyeljek?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Valószínűleg 3 hetes terhes vagyok:) Mire figyeljek oda nagyon, hogy biztosan megmaradjon?
- Használt autót veszek, életem első autója lesz. Mire kell odafigyeljek a vásárláskor, mit kérdezzek a kocsival és szerződéssel kapcsolatban?
- Wii-t szeretnék vásárolni...mire figyeljek?