Debrecenben merre van olyan bababolt, ahol tudnék jó sport babakocsit vásárolni? (tudásbázis kérdés)
babakocsivasarlas.hu
Mi innen rendeltünk novemberben, akkor Pierre Cardint. 9900+posta volt. Most az 16 körül van, viszont a Bertoni TRIP és Bertoni SUN 12900+posta(1300). Ezt szerettem volna akkor igazából, de akkor ez 16500+posta volt. Gondolom most jobban sportkocsiszezon van, vagy nem tudom miért ennyivel másabbak az árak.
Lényeg, hogy így még mindig sokkal olcsóbb, mint boltban(szerintem).
az árgép.hu-t is érdemes megnézni. Ott összehasonlítja egyes webáruházak árait.
Mindjárt megpróbálom előkeríteni a linket, és elküldöm Nektek privátban. Novemberben vettem.
Egyébként én az ilyen drágább befektetésekkel újabban úgy csinálom, hogy elmegyek az üzletbe, megnézem mik tetszenek, és megrendelem otthonról.Egy csomag pelenka árát simán lehet egy-egy dolgon spórolni,még a postaköltséggel együtt is.
Szia!
Az az igazság, hogy én is gondoltam erre, de nem mertem úgy vásárolni, hogy nem is látom, mit megveszek...
Én rendeltem, interneten. 10000 volt, postával 12000. Pierre cardin, vadi új. Nagyon szeretjük. 7 kiló súlya, de nagyon stabil. Meglepően stabil. Esernyűre csukható.
Nézegettem bababoltokban, bababizományiban is Debrecenben. A bizományiban is alig találtam ennyiért.
Szempont: legyen választék, és ne legyen nagyon drága sem.
Előre is köszönöm a válaszokat! :-)
További ajánlott fórumok:
- Babakocsi vásárlás!Milyen baba kocsit érdemes vásárolni, márka, fajta, milyen funkciói legyenek?
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Tud valaki olyan bababoltot, ahol részletre lehet gyerekülést vásárolni?
- Hol tudnék Debrecenben Fondant vagy Unidec borítómasszát vásárolni?
- Hol érdemes Debrecenben gyermek kerékpárt vásárolni?
- Babakocsi szervíz Debrecenben