Átlátszó üveg étkészletet szeretnék vásárolni, hol tudnék ilyet venni? (tudásbázis)
Ha ilyen jó véleményetek van ezekről az üveg tányérokról, azt hiszem beruházok egyre....:)
Abban egyet kell értsek, hogy a külsőségnél sokkal fontosabb, hogy milyen finomságot rejt az étkészlet, és ezek az étkek milyen nagy odaadással és hatalmas szívvel készülnek!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, Jó éjt!
Ha büntető bíró, akkor máris behúztam a karmaim, az agyaraim se villogtatom. :DDD
Én nem vagyok bíró, és főleg nem márka függő, csak szeretem a szépet. Sajnos nem vehetem meg mindig amire vágyom, így csupán a szemem legeltetem, de ez legyen a legnagyobb bajom az életben.
.. nekem a fiuk :)
Mondjuk Hollóháziban nem tálalnék gyereknek, még akkor sem, ha később a szememre veti, hogy nem kergettem az asztalkörül, hogy abból egyen :)))
A lényeg, akármilyen is az étkészlet,kerüljön valami nagyon finom beléjük.
Jart használunk mind a ketten.
Nekem is van üveg készletem, de csak azért ragyog még mindig, mert nem használom. Az enyém kék.
De én jobban szeretem az igazi porcelánt. Hollóházit kaptunk nászajándékba, de imádom.
Bár kinek a pap, kinek a papné...
Nekem is átlátszó üveg van, de barnás színű. Én imádom, és egyáltalán nem szeretek porcelánból enni. Megszoktam 16 év alatt.
Az enyém egyáltalán nem foltos. Lehet, hogy a tesód (Mirtus30) nem jó mosogatószert használ.
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék vásárolni egy ellipszis trénert. Tudtok segíteni hogy milyet vegyek? 130 kg vagyok, a legtöbb súlykorlátos szerintem.
- Családi autót szeretnénk vásárolni. Amibe még a babakocsi is elfér.Szerintetek milyet vegyünk?
- Lehet-e kapni és hol, átlátszó üveg étkészletet?
- Fiat Stilo - vélemények- érdemes ilyet vásárolni?
- Bálás ruha eladás. Tapasztalatok érdekelnének, honnan, milyet érdemes vásárolni, hogy ne bukjon bele az ember?
- Nagyméretű fűzhető színes fagolyót szeretnék vásárolni, de nem találok sehol. Kérem, akinek van tippje, hol tudnék ilyet vásárolni?