Fenék és comb területre ható torna ami nem erősít. Tud valaki ilyet? (tudásbázis)
hát elkezdtem.Csináltam 1 hétig lelkesen és a petefészek gyulladásom közbe szólt.És abbahagytam.A futáson is gondolkodtam.De csak mamikák laknak a környékemen és velük meg ilyet nem teszek.Szerintem nem lennének vevők rá.
ÉS szedtem is fel.Most 59 kg vagyok.:(
Legalább 30 perc legyen szerintem! Én 4x megpróbálok menni egy héten! mikor hogy sikerül!:)
Tavaly 2-3 hét alatt 4 kg ment le rólam és mellette csak a vacsit próbáltam elhagyni( nem mindig sikerült) :)
én 164 cm vagyok és 56,5 kg.
Elvileg ó csak a szülés után a maradék zsír az borzalmas.
elküldenéd a linkjét?
köszi
nekem a hasam a gond meg a popó.
És ez kb 2 kg amit le kellene paszírolni.
De nem megy.Megálltam 56,5 kg.on.
Sokan azt mondják hülye vagyok mert ez nem sok a magasságomhoz.Valóban a bmi szerint ideális tarományban vagyok.De a zsír az akkor is zsír.
És buggyosodik.
nemek a lábaim vannak nagyon oda.
A combom olyan mintha 2 kődarab lenne a helyén.Bedurrant.
A popsi torna tényleg könnyebb volt, azt végig csináltam. Azt eddig is tudtam, hogy van fenekem, de most érzem is...:) Iszonyatosan fáj mindenem, alig tudtam reggel lábra állni. :) Ja, és ez követhetőbb is volt!
Hastáncot még nem próbáltam, lehet nekem az nem menne. Viszont sok helyen javasolták még a hullahop karikát. Lehet majd kipróbálom azt is, de egyenlőre nekem inkább a combommal és a hátsómmal vannak problémáim.
hát 14:32 np-nél beremegett a lábam.És nem bírtam tovább.
Holnap talán már tovább eljutok.Csak akkor meg izomlázam lessz.
Most szakad a víz rólam.
de belenéztem a popsiformálásba is.
Lehet,hogy az enm ennyire brutális.
Az a baj ezzel,hogy annyira gyorsan vált,hogy én gyakorlatlan nem győztem lekövetni.
A norbi fitneszkickboxa az jobb.
Mármint követhetőségben.
Lehet,hogy azt csinálom inkább.
Na ez lessz 1 hétig.
És meglátom.Ha formál akkor jöhet a popó.De lehet,hogy jobb lenne felváltva 1* ezt 1* azt.
És akkor nem reöltetem meg ugyan azt az izmot minden nap.
Hastánccal próbáltad már a cm-eket eltüntetni?
sajna aszomszéd néni megkért egy kis segítségre.
Most leülepítem a kaját tanulással és 1 1,2 óra múlva csinálom.:(
de jelzek mi lett a vége.
hajrá.
én is felteszem a kaját,amíg fől,addig csinálom.Mármint megpróbálom,és meglátjuk mi sül ki belőle.
vetted vagy letöltötted valahonnét?
Mert én neten nem találtam.Legalább is a Czanikot kerestem mert hallottam róla.De nem találom.
Ja a ritmussal nekem is voltak problémáim,azért nem járok aerobik órára ,mert annyira ügyetlen vagyok,inkább kihagyom...
De otthon simán el lehet vele bóhockodni,és nem feszengek,hogy kilógok a sorból ,mert nem tudom felvenni a ritmust.
De ez is beáll egy idő után,most néha van úgy,hogy gyorsabb vagyok mint Réka.Na de ehhez el kellet telnie pár hétnek:-)
Az enyém is pont ugyanilyen,ha tornázok Ő is ott lábatlankodik és próbálja a mozdulatokat:-)
Csak alvásidőben tudok tornázni,mondjuk szerencsém van Vele délután 1-5 -ig alaszik.
Én szó szerint nem tudtam a ritmust követni.Na hozzáteszem mert a kisfiam meg ott bóklászótt körülöttem és nem akartam ,hogy belerúgjak.
És így nem ment.
Hiába mondtam neki,hogy üljön le és játszon.Nem Ő is tornázni akart.
De akkor nekiállok.
Mert most bölcsiben van és délután szakítok rá időt.
köszi
Nekem is az van meg.Előszőr az első részére tornáztam,körülbelül másfél hónapig,mikor már könnyűszerrel ment,akkor a 2. részére az Add Önmagad 2-re tornáztam,mos már az is profin megy.Úgyhogy előveszem a 3.-at is hamarosan.
Csak az első hét a kegyetlen utána már megy magától.
pontosan mi az a R.Réka amire tornázol?
Nekem van az Add őnmagad.Neked?
Én megpróbáltam de durva.
Szia!
Én diéta nélkül fogyok.Rubint Réka dvd-éire tornázok napi 40-60 percet.Ha étkezés után csinálod a tornát másfél órával,vagy éhgyomorra akkor nem erősödsz.
Legalábbis rólam egy csomó centi lejött.Popsim is kissebb és a combom is.
További ajánlott fórumok:
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- Alsó fertályra (has, fenék, comb) tudtok valami hatásos fogyasztó tornát ajánlani? Bíró Ica hatásos?
- Ötleteket kérnék erősítő tornára!
- Olyan tornát keresek, ami fogyaszt, erősíti az immunrendszerem, de nem gátolja a babásodást, tehát nem megerőltető! Tud valaki ilyet?
- Torna Fenékre és combra
- Tudtok nekem mondani hasizom erősítésre valami gyakorlatot és napi pár perces tornagyakorlatokat?