Alsó fertályra (has, fenék, comb) tudtok valami hatásos fogyasztó tornát ajánlani? Bíró Ica hatásos? (tudásbázis)
Hol lehet letölteni Billy Blanks Tae Bo-ját?
Csak jót hallottam róla, és már nagyon szeretném kipróbálni.
Segits, légyszi.
Köszi
"Most ne hagyd abba" XD
Én is rühellem a beszólásait... húúúhaaaa :D
Mondjuk az RR1 -re abszolut nem tornázok, mert azt nézni se bírom. De a többi DVDn már normálisabb, meg nem húházik annyit.
Ezt a kövér disznósat hol mondja? mert rohadtul nagyot röhögtem most rajta :D
Rékának az új Dvd-je nagyon jó(4*20 perc)ebből a második kell neked(comb-fenék), a zene is jó ami alatta megy...
Ha van dobogód akkor a leghatásosabb!!!!
Hasra Camon Baby dvd, remélem egyszer eljut hozzád:)
sziasztok!!
dugjatok sokat extrem pózban!!
tuti nyerő.. :-)
Szia! Bíró Ica kaziját próbáltam/akkor még csak kazi volt/.Nekem uncsi volt,de hatásos!
Kb.1 éve vettem egy Leg Magic-ot.Na az aztán tényleg tuti!!!! Jól átformált deréktól lefele!
Igaz akkor még elég drága volt.Mostmár láttam olcsóbbat is./De az nem LM volt,de az is jó!/.
Mozogni jó, akkor is, ha valaki vékony!
Önbizalmat, akaraterőt meríthet belőle az ember! :)
Én is Rékára esküszöm. Én a hangjától mászok falra, meg a hülye jelmondataitól, de nálam akkor is ő a nyerő! :)
"Fáj!Mi?Nekem is!Juhhhúúú!!"
"Pár edzés után már te is elmondhatod, hogy szebb vagyok már mint a béka, mert az edzőm Rubint Réka!" :D
És ha csíkosra izzadod a pólódat torna közben: "Mindig jusson eszedbe, hogy jobb a csíkos zebrának, mint egy kövér disznónak!" :D
Érdemes kocogással, bicajjal kombinálni Réka DVD-it, és tényleg felváltva csinálni őket.
Én egyik nyáron 2-3 hétig minden nap Rékára tornáztam, és nagyon látványos volt, most akarok megint belevágni!
Úgyhogy csak "feszesen, keményen":D, "semmi nem fáj":D
Mindenkinek eredményes alakformálást!!:)
sziasztok
én a callanetics tornát csinálom, szerintem nagyon hatásos én csak heti 1 x járok rá mert nincs többször, de így is nagyon jó. Sokkal feszesebb lett a combom és a fenekem is kerekebb.
Azt még sosem próbáltam egyszer belenéztem de :) a zene nem tetszett :) Régebben elkezdtem az Icát de abbahagytam... Akkor mindkettő jó? A Callentics nekem könyvben van meg, de valahogy uncsi- na az annak tűnik tényleg.
Látom hogy most nem csak én írtam ki ilyen fogyis témákat :) mindenkire rájött, hogy hoppá feleslegem van :)?
Szia!
Béres A. illetve Réka tornái kiválóak erre. Ez utóbbi kifejezetten popsi tornát is tartalmaz (a 4X20 perces, illetve van csak 30 perces fenékre is). Valamint Rékának uezek a gyakorlatai megvannak az otthoni edzéskártyáin is. A lényeg, hogy nagyon unalmas, soxor kell ismételni, de hatékony, úgy 2-3 hét után már jól látszik, ha szorgalmas vagy.
Szia!
Nekem nagyon bevált az általad említett Bíró Ica, de jók Béres Alexandra kazettái is, talán modernebbek, de nagyon jó a callanetics (remélem, jól írtam) is.
Nekem nagyon jó a görkorizás és a bringázás is, bár ez ugye több idő.
Ha valami tutijó ötlet van, én is szívesen veszem:)
Szia
Zsuzska
További ajánlott fórumok:
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Létezik hatásos fogyasztó (gyógy) szer? Zsírmegkötő, éhségcsökkentő stb...
- Hatásos fogyasztószert keresek, amivel tényleg tudnék fogyni!
- Milyen fogyasztó turmixot használtál, ami hatásos is volt?
- Hatásos fogyasztószer a Bioslim?
- Valóban hatásos a "hr water" fogyasztó tabletta?