Torna Fenékre és combra (beszélgetés)
Szia!
Én is Rékával kezdtem,és bizony 1 hónap kellett hozzá,hogy megállás nélkül végigtudjam csinálni a popsi blokkjait.
Néha megálltam pihentem ,és újra visszakapcsolódtam.Hatásra ez a legtitibb.csípőcsontnál most 78cm vagyok.a popsim 84cm.Zéro naribőr.
Alexandra könnyebb abból szempontból,hogy váltogatja a lábakat.
..de ha végül is egyik sem tetszik stílusban,akkor ki kellene próbálnod Czanik tornáit.Nagyon pörgőss,olyan gyakszik vannak benne,ami az egész testet átformálják és nem csak a csípő -popsit.
Szia!
Én is pont tegnap kaptam ötletnek Ráka dvd-jét,az utolsók közül valamelyiket.Figyi!Réka nekem sem a stílusom,de én lefogom halkítani a tv-t amíg tornázni fogok rá:D A Rékára tényleg mondják,hogy gyilkos a tornája,de nagyon hatásos,így sztem folytasd tovább,max.ne egyszerre csináld,hanem fokozatosan szoktasd magad a kiképzéshez!:)Egy idő után biztos menni fog az egész,egyszuszra:)
Szia!
Napról-napra könnyebben fog menni.
Nagyon jól formál csak kitartás!
Norbi Aerobzóna arra való!
És Czanik Balázs Capoeira Dvd-i is jók.
Sziasztok!
Ajánlották nekem Rubint Réka 20 perc önmagadért c. DVD-t. Tegnap nagy lelkesen el is kezdtem a fenék erősítő részt, de 10 perc után feladtam. Számomra rendkívül megerőltető volt az, hogy folyamatosan az egyik lábbal kellett csinálni a gyakorlatokat. Mellesleg Réka stílusa sem igazán jött be!
Régebben próbáltam már Alexandrát, ő pedig túlzottam nyugodt! Nem tud kellően inspirálni!
Most Katus Attilán gondolkozom! Próbálta már valaki?
Elsősorban a fenekem és a combon szeretném formálni?
Melyik DVD lenne erre a legalkalmasabb?
További ajánlott fórumok:
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- Belső combra a leghatásosabb gyakorlatok! Belső comb vékonyítás!
- Melyek a legjobb edzések külső és belső combra, és fenékre?
- Nincs helyi zsírégetés, de mégis melyek a legjobb gyakorlatok hasra, combra, fenékre, tomporra? Kardio edzés?
- Férfi létemre szoktam fenékre is edzeni.
- Ajánlanátok dvd-t ami leginkább hasra, combra, fenékre jó?