Nincs helyi zsírégetés, de mégis melyek a legjobb gyakorlatok hasra, combra, fenékre, tomporra? Kardio edzés? (tudásbázis)
Köszönöm Mindenkinek!
Szerintem maradok Tabula_Rasa javaslatánál. Azaz a magas intenzítású kardio edzésnél!
Köszönöm!
Mivel nekem célom a fogyás is, így amíg nem értem el a kívánt testsúly, és mert jól is esik kardio (magas intenzitású) mozgásokat is végeztem, de emellett mindig iktattam be az edzés tervembe alakformáló mozgást, vagy power-jógát.
Szerintem a fogyáshoz, és egy izmos alak eléréséhez mindkettő szükséges. Csak ezzel, vagy azzal igazán hatékony eredményeket nem lehet elérni.
Fogyni szeretnél, vagy izmosodni?
Ha fogyni is, akkor kardio edzés, gyakorlatilag a kocogás, kerékpározás, kick-box, spinning bármi szóba jöhet.
Ha csak formálódni szeretnél, akkor bármilyen alakformáló edzés megteszi, igaz én itthon edzek, de jártam régebben fittnesz terembe, és ott tartottak külön egy-egy testrészre kiélezett (egész testet érintette, de volt popsiedzés, vagy alsótest, vagy has...) edzéseket. Gondolom ez mostanában sem változott. Ezek többnyire alacsony-vagy közepes intenzitású edzések.
Kardio-edzés és azok gyakorlatai a legalkalmasabbak a ezeknek a kényes területek karcsúsítására?
(L-karnitin-t és fehérjeport nem fogok fogyasztani..)
Heti 2-3 alkalom lenne az edzés.
További ajánlott fórumok:
- Legjobb lábvékonyító/formázó gyakorlatok?
- Melyek azok az otthon végezhető erősítő gyakorlatok, amelyek rendszeres elvégzésével egy hónapon belül a legjobb fizikai erőnlét érhető el?
- Ki milyen gyakorlatokat tud ajánlani, has zsírégetésére?
- A has és hát közötti oldalsó izmokat milyen módon lehet a legjobban edzeni, mely gyakorlatokkal?
- Mi a legjobb tornagyakorlat a nadrágból oldalt kibuggyanó hájacska eltüntetésére?
- Melyik a legjobb utazási iroda? Melyikhez érdemes nyári gyakorlatra menni?