Ki milyen gyakorlatokat tud ajánlani, has zsírégetésére? (tudásbázis)
A hasról a zsírt teljesen leégetni tényleg ( itt a bordás hasizomra gondolok ) nem lehet csak hasizom erősítő gyakorlatokkal. DE!!! Minden nap végzett gyakorlat a pocak méretét erőteljesen csökkenti, mert visszahúzza a hasat. Szóval érdemes a lapos hasért csinálni.
Ha gyakorlatok kellenek nektek, tudom javasolni a Youtube-ot, ott különböző fokozatban vannak has és még sok izomerősítő gyakorlatok. Ezek letölthetők, nagyon jók és persze nem a legerősebb fokozattal kell kezdeni. Vannak egy izomcsoportra 8 perces gyakorlatok, az már elég hatásos! Az egyik javasolt sorozat a passion4profession , innen letölthettek szinte mindent, de nézzétek a video idejét, mert a legjobb, ha egy 8-10-15 perces filmet néztek és próbáljátok utána csinálni, mint egy 1 perces gyakorlatsort. A futás egyébként köztudomásúlag a leghatásosabb fogyókúra, lehet kezdeni gyors gyaloglással, kinek milyen a kondija. A lényeg, hogy nem kell helehalni mert elmegy a kedvetek tőle!Mozgatja a combot, feneket ,hasizmot és ha a karotok mozog közben ( kellene ) akkor azt is. Szóval gyors gyaloglás, ami majd átmegy futásba, de ha nem, az is nagyon egészséges, jó cipőben! Fontos a bemelegítés előtte és a nyújtás utána, így nem sérültök le. Persze vannak durva zsírégető aerobik órák is, de egyrészt drágák, másrészt alapok nélkül nem megy, nem lesz sikerélményetek.
Ha beindul a zsírégetés, mindenhonnan "ég". Aerob (esetleg erősítés az izomtömeg megtartása érdekében) + diéta.
Valamelyik nap olvastam, hogy az úszógumi eltüntetésére a legjobb gyakorlat a tányér eltolása...
Esküdj meg! Esküdj meg,hogy a kapa segít!!!
Még a szomszédba is átmegyek kapálni!!!!!!!!:)
Szia. Állítólag a hasról kardioval, diétával és hasizom gyakorlatokkal lehet fogyni. Küzdök vele én is.
Nemrég a kozmetikusom ajánlotta(aki fitness edző is), hogy használjak edzések alatt neopren övet, s bár önmagában nem fogyaszt, de izzadó edzés alatt a méreganyagok távoznak.
Kíváncsi vagyok ki mit fog itt ajánlani
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnék, hogy a legcélszerűbb, miket enni, milyen gyakorlatokat kell végeznem?
- Tornáztál/edzettél ma? Ha igen akkor mire, milyen gyakorlatokkal?
- Milyen itthoni gyakorlatokat tudtok ajánlani a lábak és a fenék izmosabbá, feszesebbé tételéhez?
- Nincs helyi zsírégetés, de mégis melyek a legjobb gyakorlatok hasra, combra, fenékre, tomporra? Kardio edzés?
- Milyen comb, és elsősorban belső combra irányuló gyakorlatokat tudnátok ajánlani?
- Tudnátok nekem jó gyakorlati oktatót ajánlani Debrecenben az Orbán Autósiskolánál? Illetve azt is megmondanátok, hogy milyen autón oktat?