Belső combra a leghatásosabb gyakorlatok! Belső comb vékonyítás! (beszélgetés)
Hát ez jó gyakorlat, most próbáltam ki egy kényelmesebb változatát:
hanyatt fekszek az ágyamon, lábaim közé veszem a nagy tornalabdát, és csak fogam, kicsit szorítom. Igen hamar érzem a belső combomat, nem is tudom sokáig tartani a labdát. na ezt naponta gyakorlom, nyárra hátha meglátszik a hatás. :))
Nekem otthoni edzéstől fogyott a combom, de egészen felül a belső rész még nem az igazi. Mit lehet még tenni vagy csak idő kérdése és formasodik majd?
Néha futok, inkább ellipszis trénerezek, általában 40 percet, néha többet. Csinálok rá gyakorlatokat is, pl. guggolas súlyzóval és kitörés, fekve behajlitott láb tarogatas,emeletes terelő támaszban.
Mondjuk te se próbáltad, ha szerinted a "csípő a kézen kivitelezhető". :P
Amúgy a térdesek ne essenek neki hetven darabnak. Egy időben elhanyagoltam a mozgást, bár nem híztam meg, de hiányzott, én is neki álltam Rubint Rékázni, teljesen azt hittem, hogy lerokkantam, mint egy öregasszony, olyan rossz már a térdem, aztán rájöttem, hogy csak fokozatosan kell, nincsen nekem semmi bajom.
Kis terpeszállás, lábak előre néznek, csípő a kézen és mély guggolások. Ez nem csak a belső combra hat, hanem az egész fenéktájékra is.
Másik: kicsit nagyobb terpeszállás, lábak v alakban, csípő a kézen és mély guggolás.
Mindegyikből 200-300 naponta.
Én évekig csináltam és nem is volt gond. Mostanában elhanyagoltam a sportot és úgy nézek ki, mint egy sportot abbahagyó nőci, szóval zsíros.
az szerintem nem elég hatásos :)
de probáld meg hogy hanyatt fekszel, beteszed a feneked alá a kezed és nyitod-csukod a felemelt lábad.
vagy oldalt fekszel és az also lábad emelgeted fölfelé
További ajánlott fórumok:
- Hitek, Istenek, Angyalok, Ördögök - gyakorlat, elmélet
- A leghatásosabb tornagyakorlatok fenékre, hasra, combra
- Belső combra gyakorlatok
- Nincs helyi zsírégetés, de mégis melyek a legjobb gyakorlatok hasra, combra, fenékre, tomporra? Kardio edzés?
- Milyen comb, és elsősorban belső combra irányuló gyakorlatokat tudnátok ajánlani?
- Fenék alatti részre mi a leghatásosabb gyakorlat?