Van egy olyan gyakorlat, hogy a hátadra fekszel és tárogatod a lábaid, utána pedig a sarkad tolod ki. Nekem az bejött. Igaz az egy másik dvd volt (Add önmagad c., második 20 percében).
Fura, hogy hogy utáltam a csajt és most meg már másra nem is tornázok. :D
Nem reklámozni akarok, de annak a bizonyos update házaspárnak, annak is a női tagjának van egy "Napi 20 perc önmagadért" című dvd-je és abban nagyon jó gyakorlatok vannak combra is. Nekem kb. 1 hét után már látszott, de azért még nem izmosodtam ki, csak a vékony háj réteg lepattant és ettől vékonyabb lett a combom. :)
Helló SütisNyuszi! Pár napja kezdtem el használni az un. testmestert, tuti, hogy eredményes, mert rettenetes izomlázam van a belsőcombomban, ám lehet, hogy ész nélkül ugrottam neki.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.