Olyan tornát keresek, ami fogyaszt, erősíti az immunrendszerem, de nem gátolja a babásodást, tehát nem megerőltető! Tud valaki ilyet? (tudásbázis)
Hát kilókban nem nagyon mutatkozott a változás, de azért, mert az izom nehezebb. 1 kg ment le 1 hónap alatt, de sokkal-sokkal többnek látszik, mások azt hiszik, nem vallom be, hány kilót fogytam:-)
A cm-ben viszont nagyon látszik. 71 kg-ról 70 lettem (173 cm magas vagyok). A csípőm viszont 106-ról 99-re csökkent, a combomról eltűnt a naribőr, és sokkal vékonyabb lett. Feljön az a gatyóm, amit 64 kg-osan hordtam utoljára. Hozzáteszem, 1 hónapja csinálom még csak, igaz, majdnem minden nap. És előtte utoljára a fősulin mozogtam (annak 10 éve:-)).
"A ZUMBA a világ legújabb fitness trendje. A hétköznapokból és az unalmas, már véget nem érő fitness órák rutinjából kiszakadva könnyen és szórakozva mozgathatod meg testedet és lelkedet egyaránt.
A ZUMBA órákon az összes latin ritmussal (salsa, merengue, cumbia, quebradita, reaggeton, samba, axé, flamenco, hastánc) találkozol, mindenki számára gyorsan elsajátítható és leegyszerűsített módon. A ZUMBA zsírégető, állóképességi és tonizáló edzés is egyben. ZUMBA könnyű, szórakoztató, és kiváló a testmozgás minden korosztálynak, férfiaknak is!"
Én nagyon szeretem, nem megerőltető és mindig jó a kedvem utána
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?