Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :( (tudásbázis)
Szia!!
Szülés után két héttel kb. mikor anyukám hazament, és nem volt időm mindíg főzni, így sokszor szendvicset ettünk párommal, nekem is székrekedésem volt.
Felhívtam a szülésznőmet, mit tegyek, mivel már a dinnye tejjel sem hatott.
Ő megmondta a gyógyszer nevét, amit gyerekágyon adnak a kórházban: Stadalax
Beszéld meg nőgyógyásszal, hogy ezt vehetsz-e be ha már semmi nem segít.
Az van ráírva, hogy "Nem ismertek káros hatásai a terhesség és szoptatás ideje alatt való alkalmazáskor". Utolsó választásnak használd csak.
Ha gondolod!
Szia!
Szilva! Szilvalekvár. Szilvás aktivia.... Én a szülés előtt 1 héttel jártam így...
Sajnálom, hogy allergiás vagy rá.
Nekem császár után nem indult meg a széklet, és Anyuék őszibarack befőttet hoztak be, hogy annak a leve is jó. Végül én is valami szirupot kaptam.
Nekem a terhességem alatt nem volt ilyen problémám, de aztán kiderült, hogy valószínűleg azért, mivel laktózérzékeny vagyok, és nem akkoriban nem tudtam, így a tej, tejföl megtette hatását hasmenés formájában.
úgy hallom, ez gyakori probléma a terhesség alatt, szinte mindenkit érint.a babának ettől semmi baja nem lehet, hiszen akkor szinte senki sem szülhetne.
(olvastam a hozzászólásokat, és nagyon sajnálom hogy egy kismamát tragikus veszteség ért, de ott kellett hogy legyenek más okok is, amelyek a vetéléshez vezettek, és ez az erőltetés csak az utolsó csepp szerepét játszotta.)
Szia! Az nem baj ám, hogy szenvedek, csak a babának ne legyen baja! :) Ő mindennél fontosabb.
Köszönöm a hozzászólásod és gratulálok a gyerkőchöz! :)
Szia Molyka!
Én közel 20 évet vártam arra, hogy megéljem a terhesség örömeit. (A naplómban leírtam.) Én is aggódtam minden hülyeségen.
Azt lehet mondani, hogy végigküszködtem a 38 hetet a "WC"-problémával. Nem akarlak elkeseríteni, de nekem szülés után 3 hónappal múltak el a gondjaim. (A tapétát le tudtam volna kaparni kínomban!) Arra vigyázz, hogy minden nap legyen székleted, még ha kevés is. Ha napokig visszatartod még rosszabb lesz!
Császárral szültem, de mégis gazdagodtam egy aranyérrel emiatt a "semmiség" miatt.
Próbálj mézet fogyasztani, meleg tejjel.
A gyerekem születése óta székrekedése, mióta ezt eszi, azóta semmi baja. Nem utolsósorban, alszik tőle, mint a bunda (lefekvés előtt kapja, kakaó helyett).
Én a 37. várandóssági hetemen, karácsonykor, fél éjszaka hánytam (mikor máskor), meg voltam győzödve, hogy na most megindul a szülés, kizárt hogy ezt átvészeljük. A 41. héten az orvos szedte ki belőlem.
Na ,megdőlök:)Azt mondják a böcsek,hogy minden nagy úgy menj el aludni ,hogy lerendezted a konfliktusaidat:)Hát akkor mi most jót alszunk:)
Jó éjt!
Én is megnéztem de ilyet nem találtam! :) Na legalább látom lelehet írni, hogy google :D
Nem vagyok amúgy az a típus...:)
Én sem értem, hogy mért kell leszólni a másikat!
Feltett egy kérdést, ha tudsz segíteni írj, ha nem akkor ne is írj semmit, legalább is ne ilyet!!!
Lehet hogy van gogül és mit írjon be? Nem hiszem, hogy pont ugyanilyen kérdés lenne még egy?!!! Ha meg van is teljesen más az, hogy elolvasol egy cikket, vagy itt a fórumon megbeszéled valakivel aki tanácsot ad!!!!!
Jó igazatok van.
Nekem a legnagyobb segítséget mindig azok adták, akik keményen bántak velem, akik nem kisegítettek a bajból, hanem előre felkészítettek rá. Talán ezt akarom továbbadni másnak én is...
a konfliktus-problémakezelést lehet fejleszteni.
az jó, ha már tudod hogyan nem kéne.
További ajánlott fórumok:
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- 1és fél év alatt sikerülhet 30kg fogynom megeröltetés nélkül?
- Lányok van itt olyan közületek aki torna, megerőltetés hatására vérzik?
- Olyan tornát keresek, ami fogyaszt, erősíti az immunrendszerem, de nem gátolja a babásodást, tehát nem megerőltető! Tud valaki ilyet?
- Az ujjaim zsibbadnak megerőltetéstől de milyen gyógyszert vagy kenőcsöt javasoltok?
- Milyen házi praktikáitok vannak, ha megerőltettétek a kezetek ?