1és fél év alatt sikerülhet 30kg fogynom megeröltetés nélkül? (beszélgetés)
Megerőltetés nélkül? Szerintem nem!
Én másfél éve diétázom éppen, plusz sportolok heti ötször, 42 kg-ot fogytam, de hogy megerőltetés nélkül?! Hát azt nem mondanám.
Persze lehet az is, hogy én vagyok kényes, és a kiszámolt, megtervezett diéta pontos tartása, valamint az edzés holtfáradtan is meg ha esik-fúj is csak nekem okoz nehézséget, és másnak játszi könnyű ez.
Sziasztok!
Én az első gyerekemmel a szoptatás alatt (7,5 hó) 10 kilót híztam. De nekem Anyukám is hízott a szoptatások alatt, és több más ismerősömtől is hallottam hízást is... persze fogyást is. Szerintem ez alkati kérdés.
De az indító kérdésre:
Lehet - nagy megerőltetés nélkül, de változtatni nyilván kell az életviteleden (étrend + mozgás). Szerintem hamarabb is lehet jó eredményt elérni, de sok függ a korodtól és az elszántságodtól.
Gratulálok! Én is nagyon várom a cikket!!! Bár nekem kb. 8 kg-tól kellene még szabadulnom, egy hónap alatt már sikerült 4-5 kg-tól. :)))
Kiváncsi vagyok, hogy Neked hogy sikerült, szuper teljesítmény!!!!! :)))
Szia,
az jó dolog ha minden rendben van.
Szia,
kíváncsian várom a cikkedet.
Szia,
nem vagyok orvos, és gratulálok a fogyásodhoz is, de szerintem meg kellene nézetned a TSH eredményedet, mert főleg ha már volt pajzsmirigy problémád, akkor figyelni kell az értékét (főleg szülés után). Nálam is szülés után gyorsan mentek le a kg-ok, de a rossz gyógyszeradag miatt, majd a szoptatás alatt (jó gy.adag mellett) továbbra is csökkent a súlyom, de már normális ütemben.
Szia!
Köszönöm szépen :)örülök hogy kedvet kaptál nem egy kínzó módszer ahogy lefogytam :)))
Szia,
gratulálok. Oldalaidat nézegetve, egy kicsit én is kedvet kaptam a súlycsökkentéshez. :o)))
Cikkedet nagyon várom, hogy milyen tanácsokat fogsz benne adni.
Kívánok további sikert a célod eléréséhez!!!
Szia,
nem bántani szeretnélek, de ez nem egészséges dolog. Nem lehet, hogy pajzsmirigy problémád van?
A (kezdeti) szoptatás alatt rólam is mentek le a kg-ok, de 2,5 hónap alatt 16 kg az nem igazán jó dolog, és ne a tejcsi rovására menjen.
Igen, 1 évig tudta tartani, majd 10 et vissza szedett.
Csak diétázott.
Igen, ha elég kitartó vagy, és ha van miből.
Én 10 hét alatt fogytam 8 kg-ot.
Sok sikert!
szerintem a 6 hónap alatt 50 kg általánosan túl gyors...ezek a gyors fogyások szoktak jojóhoz vezetni, és nagyon rossz hatással vannak a szervezetre is.
persze nem tudom, hogy Ő hogy csinálta és mennyiből, csak általánosan.
NEM!
Mert meg kell erőltetned magad.
Ha testileg nem is de lelkileg tuti!
További ajánlott fórumok:
- Ami csak másnak sikerülhet - avagy, amit még az apróbetűsben sem írnak le...
- Kicsit jobban megeröltettem magam nagydolog közben, lehet baj belőle? 15 hetes vagyok, és nagyon mérges magamra. :(
- Lehet e érezni, ha elhal a magzat, ha elveszítjük a terhesség alatt? Mit lehet érezni? Akár stressz, megerőltetés stb miatt.
- Elsőre is sikerülhet a baba?
- Kevesebb, mint 5 hónap múlva esküvőnk lesz. Van rajtam 25-30 kg túlsúly. Sikerülhet lefogynom?
- Emelkedett inzulinrezisztencia értékkel sikerülhet gyógyszer és életmódváltás nélkül a baba?