Hogyan erősítsem az immunrendszerem? (beszélgetés)
Az utóbbi hónapokban elég szépen visszaéltem a testi, idegi adottságaimmal. Sokat vállaltam a munkában, a család is... szóval az immunrendszerem lepukkant, mert nem figyeltem oda magamra.
Utóbbi hetekben megrendelem az ebédet, hogy ne felejtsek el ebédelni. Igyekszem minél változatosabban összeállítani. Rántott dolgokat nem, viszont főzelékek, zöldségek, húsok igen. És kis adagot rendelek, mert egy egészet nem bírok megenni.
Nem veszek reggelire pékárut, hanem gyümölcsöt - ezt mától vezettem be. Jobb az emésztésnek, az anyagcserének.
Szedek multivitamint, nassolni vagy ha megéhezem magvakat fogyasztok (néhány szem dió, mandula).
Sok nyers zöldség, séta és napsütés.
Torokfertőzésre és megelőzésre mézben összezúzott fokhagyma. Hetente egy csészényit bekeverek és reggel, este egy kávéskanálnyit beveszek.
én a béta glükánt ajánlanám! szerintem a legjobb és természetes!
olvass utána
Én az Echinacea-t (kasvirág)használom és a vércsoport szerinti étrendet.
Acidophilus kapszula.
Sziasztok!
A RIBOMUNYL-t próbálta már valaki immunerősítésre?
Nekem most ezt írta fel a doki, mert állandóan fáj a torkom és hamar elkapok minden bacit.
Ha szedte valaki írja le a véleményét.
értem.
Egyszer ki fogom próbálni de most pillanatnyilag ez nekem drága sajnos.:-(
Szia Nikike!
Nekem igen, bár eddig még akivel beszélgettem, rosszat nem mondtak róla.
szia Judyt!
Én sem oltottam be magam soha semmi ellen, sőt most sem fogom. én a terméket 8700 ft-ért vettem, veszem meg. de kinek milyen a szervezete, nekem bejön :)
Szia Judit!
Az az pontosan mit jelent hogy akciós? Mert megvan az hogy mennyiért veszem meg, és vannak akik erre raknak rá, és azt mondják, hogy akciós. Mik a tapasztalataim? Nem vagyok álmos, nem fáj a fejem, jó a közérzetem.. Régebben mindennap fájt a fejem, és úgy ébredtem fel, mint aki nem aludt egy percet sem...
szia.
Jaj köszi hogy mondod akkor Bérest veszek:-) Holnap akarok venni.
További ajánlott fórumok:
- Óvodások gyenge immunrendszere --> tönkremenni mindenhogyan.
- Kecsketej és az immunrendszer
- Az anyatejes babáknak valóban jobb az immunrendszere és a tápszeres babák betegesebbek?
- Tudtad, hogy egyes termékek némely összetevői károsak az immunrendszerre és gyengítik azt?
- Hpv 16, P3 - Cin1, 18 hetes várandósan. Hogyan erősíthetném az immunrendszerem?
- Hogyan erősitsem gyermekem immunrendszerét?