Hogyan erősitsem gyermekem immunrendszerét? (tudásbázis)
szia
minden nap egy mokkás kanál mézzel
ellenálló képessége super lesz
Sziasztok!
Én is Lenkeit szedek,de a kisfiam (szintén 15 hónapos) hányt tőle,mert szintetikus.
Most Forever kids-et szed az természetes, és imádja:-)
Rágótabletta,finom ízű már kéri reggeli után:-)
Még Ő sem volt beteg!
Szia!
Ehinencia szirup szerintem a legjobb.Természetes gyógynövény kivonat.:)
Szia én a kislányomnak pocakban adtam vitamint 15 hónapos nem volt még beteg szerintem emiatt odabentre lenkeit szedtem és idekint is azt fogok!
pólusosokat ismerem jó fej segítőkész csapat , de van honlapjuk is!!!
Én beadattam a pneumococcus ellenit és hát azóta majd nem minden hónapban beteg volt.
Ezüst kolloidot adok neki és ennyi.
Plusz gyümölcsöt.
Én nem vagyok híve a gyógyszereknek.Szerintem legfontosabbak a természetes úton bevitt dolgok.
Táplálékkiegészítőként ajánlom neked a grapefruitcseppet,de csak a jó minőségűt,pl Ökonet-est.
Fontos a bélflóra egyensúlybantartása,ezért kerülendők a gyógyszerek,de főleg az antibiotikumok.
Ha eddig adtál neki,kicsit nehéz lesz helyrebillenteni a dolgokat,meg költséges is,de megéri.
én, mielőtt közösségbe megy beadatom neki a pneumococcus elleni oltást. Az okozza a középfülgyulladást, és az arcüreggyulladást is.
edicskének üzi: Vóvaószínűleg ilyekor szükséges az antibiotikum. De ahogy fejlődik a fülkürt, nem lesz ez ilyen gyakori. Addig egy fül-orr-gégészt érdemes keresni, hogy mit ajánl.
Szia!
Én adom a Béres-cseppet a kisfiamnak. Gyümölcslébe és teába szoktam elrejteni...
Nem szertem a gyógyszereket, bogyókat, szinte soha nem szedünk....
Kisfiam bölcsis volt, persze mindent összeszedett. Sajnos "füles" volt, sok problémánk volt vele. Ekkor ajánlotta a doki néni (aki ugyanúgy elítéli a gyógyszerezést, mint én) a Bronch Vacsom (biztos nem jó írtam le a nevét...) kapszulát. Nagyon bevált!
Egy hónapig szedtük minden nap, aztán 1 hónap szünet. 10nap kapszula, 20nap szünet, megint 10nap kapszula, 20nap szünet....3x ismételtük a szinten tartót és azóta szinte nem is beteg! Ha megfázik kb.3 nap alatt kimászunk belőle!
Persze mellette sok vitamint kap gyümölcsökben, joghurtokban....
Sziasztok!
Az "immunrendszer vitaminja" a C-vitamin.
A Cebion-t már egész kicsiknek is lehet adni. Recept nélkül kapható, adagolás a dobozon.
Én mióta nem szopizik KisCsengénk (2 hónapos kora óta) adom neki. Még nem volt beteg. Még itthon vagyunk, de járunk több zenebölcsibe is, elvileg találkozhatott bacikkal.
Jó egészséget!
Sziasztok!
Én kb:3 hete fogyasztom a búzafű levét,azt 2 éves kortól lehet adni a gyermeknek,napi 1 mokkás kanállal.Nekem jó hatással van, a gyerekem nem beteges,de ez kiválló az imunrendszer erősítésére,és sok másra is.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám elfogadni, hogy egyelőre nincs gyermekem, pedig szeretnék?
- Hogyan szoktassam vissza gyermekemet a saját ágyában való alvásra?
- Hogyan nevelem majd a gyermekem?
- 1, 5 éves gyermekemet, hogyan szoktassam le a ciciről??
- Hogyan segítsek elsős gyermekemnek a számfogalom kialakulásában?
- Hogyan erősítsem az immunrendszerem?