Fahéjas keksz (karácsonyi) recept
A Fahéjas keksz (karácsonyi) hozzávalói:2 tojásfehérje
25dkg cukor
25dkg örölt mandula
1 citrom leve
1 mokkáskanál örölt fahéj
szódabikarbóna
liszt
A Fahéjas keksz (karácsonyi) elkészítési módja:
A tojások habját verjük keményre, keverjük bele a cukrot, a mandulát, adjuk hozzá a citrom levét, a fahéjat, a szódabikarbónát és annyi lisztet hogy a tésztát jól kidolgozhassuk. Nyújtsuk ki 3-5 mm vastagságúra, tetszöleges kekszformával szaggassuk ki, majd vajjal kikent, liszttel meghintett tepsibe süssük ki.
Kategória: Karácsonyi receptek
A receptet beküldte: tapsi hapsi, 2008. dec. 8. 00:08
A fahéjas keksz (karácsonyi) elkészítési módja és hozzávalói.