Sós-sajtos pálma recept
A Sós-sajtos pálma hozzávalói:50dkg liszt
25dkg margarin
2dl tej
1cs sütöpor
2mk só (ill ízlés szerint lehet több is)
Töltelék: 30dkg reszelt trappista
25dkg margarin
1kk pirospaprika
A Sós-sajtos pálma elkészítési módja:
A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat, majd 4 cipóra osztjuk. Összekeverjük a töltelékhez valókat is, majd azt is 4 részre osztjuk. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, rákenjük a sajtos margarint, majd két végéröl a közepéig feltekerjük. Folpackba csomagolva 1 éjszakára hütöbe tesszük. Másnap vékony karikákat vágunk belöle és aranysárgára sütjük.
egyszerü és finom. Könnyü elkészíteni, nem lehet elrontani.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: tapsi hapsi, 2008. dec. 19. 17:17
A sós-sajtos pálma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.