Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Sós-sajtos pálma recept

Sós-sajtos pálma recept

A Sós-sajtos pálma hozzávalói:
50dkg liszt
25dkg margarin
2dl tej
1cs sütöpor
2mk só (ill ízlés szerint lehet több is)
Töltelék: 30dkg reszelt trappista
25dkg margarin
1kk pirospaprika


A Sós-sajtos pálma elkészítési módja:
A tésztához összegyúrjuk a hozzávalókat, majd 4 cipóra osztjuk. Összekeverjük a töltelékhez valókat is, majd azt is 4 részre osztjuk. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, rákenjük a sajtos margarint, majd két végéröl a közepéig feltekerjük. Folpackba csomagolva 1 éjszakára hütöbe tesszük. Másnap vékony karikákat vágunk belöle és aranysárgára sütjük.

egyszerü és finom. Könnyü elkészíteni, nem lehet elrontani.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A sós-sajtos pálma elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook