Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Erdélyi tepertős pogácsa recept

Erdélyi tepertős pogácsa recept

Elkészítési idő 120 perc

Az Erdélyi tepertős pogácsa hozzávalói:
25 dkg házi tepertő apró kockákra vágva
1 db egész tokás
1 db tojás sárgája
1 mokkáskanál só
1 evőkanál frissen törött fekete bors
2,5 dl tej
2,5 dl tejföl 20 dkg liszt
1 db citrom leve és egy kevés apróra reszelt hája
1 csomag sütőpor


Az Erdélyi tepertős pogácsa elkészítési módja:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd kinyújtjuk és a tészta tetejét egy kés hátával megkockázzuk, majd ezután pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, és a felvert tojás sárgájával bekenjük,előmelegített sütőbe tolva készre sütjük. .


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az erdélyi tepertős pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook