Erdélyi tepertős pogácsa recept


25 dkg házi tepertő apró kockákra vágva
1 db egész tokás
1 db tojás sárgája
1 mokkáskanál só
1 evőkanál frissen törött fekete bors
2,5 dl tej
2,5 dl tejföl 20 dkg liszt
1 db citrom leve és egy kevés apróra reszelt hája
1 csomag sütőpor
Az Erdélyi tepertős pogácsa elkészítési módja:
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd kinyújtjuk és a tészta tetejét egy kés hátával megkockázzuk, majd ezután pogácsa szaggatóval kiszaggatjuk, és a felvert tojás sárgájával bekenjük,előmelegített sütőbe tolva készre sütjük. .
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2017. nov. 23. 17:11
Az erdélyi tepertős pogácsa elkészítési módja és hozzávalói.