Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Érdekesnek találom, hogy általában az embertípushoz lehet... fórum

Érdekesnek találom, hogy általában az embertípushoz lehet... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

15. Enissa (válaszként erre: 14. - Archer84)
tegnapelőtt 18:57
Akkor ő már egy másnál is élt kutyus lehetett, más kategória, mint a kölyökkortól nevelt.
14. Archer84 (válaszként erre: 13. - Enissa)
tegnapelőtt 18:48
Biztos vannak ilyen kutyák is. A miénkkel sanyarú sorsa ellenére is sok munkánk volt,mire elnyertük a bizalmát.
13. Enissa (válaszként erre: 12. - Archer84)
tegnapelőtt 18:39
Magánvéleményem, hogy a kutya egy olyan lény, aki 1-2 kedves szóért, simiért a lelkét a kezünkbe teszi, a szívébe zár.
12. Archer84 (válaszként erre: 11. - Enissa)
tegnapelőtt 18:29
Igen ez így van, viszont a divatkutya sem fogja feltétlen szeretni a gazdáját azért, mert az őt választotta. Az ő választásuk a kötődés.
11. Enissa (válaszként erre: 10. - Archer84)
tegnapelőtt 18:24

És a divatkutyáknak, akiknek esélyük sincs a választásra?

Egy kóborka odacsapódhat az emberhez, de egy fajtatiszta már az emberválasztása.

10. Archer84 (válaszként erre: 7. - Hansika)
tegnapelőtt 18:13
Inkább a kutya választ, nem az ember.
9. Enissa (válaszként erre: 7. - Hansika)
tegnapelőtt 18:11
Ebben van a nagy igazság, vagy amelyik ránk talál.
8. Enissa (válaszként erre: 6. - Archer84)
tegnapelőtt 17:40

Végig küszködtem magam rajta. INFJ lettem, az emberiség 1%-a vagyok.

Kapcsolatokat és értelmet keres a gondolatokban, barátságaiban és a dolgaiban. Jó emberismerő, az foglalkoztatja, hogy mi hajtja embertársait. Értékrendje biztos alapokon nyugszik. Tisztán látja, hogyan tevékenykedhet a leghatékonyabban a közjó érdekében. Szervezetten és határozottan hajtja végre elképzeléseit.

A népességnek mindössze 1%-át teszi ki az INFJ személyiség típus, ami azt jelenti, hogy ez a legritkább típus az összes közül.

Illik rám az a hosszú jellemzés, de nem tudtam meg milyen kutya illik hozzám.

7. Hansika (válaszként erre: 3. - Archer84)
tegnapelőtt 17:20
az a tied amilyet talälsz....
6. Archer84 (válaszként erre: 5. - Enissa)
tegnapelőtt 17:14

Ilyen tesztet már töltöttem, nekem az INTJ jött ki, a border volt sokáig a kedvenc fajtám is. Mondjuk a mostani mudi alapú keverékünket jobban szeretem.

De leginkább nem az okosságuk miatt, bár az is jó dolog, inkább az alak, fejforma, agilitás.

5. Enissa (válaszként erre: 3. - Archer84)
tegnapelőtt 17:10

[link]

Nem olvastam, pl. számomra mennyire igaz, csak találtam, a cím alapján linkeltem.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:09

Nekem volt keverék kutyám, skót juhász beütéssel hosszú pofa, színe is olyan volt, de a szőre rövid. Olyan kis tudós feje volt, el is neveztem Paskalnak.

Aztán jött óriás és törpe schnauzer egyszerre.

Majd egy beagle, akit már rákosan fogadtam örökbe, és most van egy törpe snacim megint.

Akkor most melyik embertípushoz tartozom?

Inkább az van szerintem, hogy az ember választ egy kutyát, azt megszereti és őt szeretné pótolni, ha elmegy az örök vadászmezőkre.

3. Archer84 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:45

Kíváncsi lennék, nekem mi jönne ki.

Van erről valami írás valahol?

2. Myra
tegnapelőtt 16:42
Inkább természetes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook