Androidos mobilokról általában... (beszélgetés)
Valaki tud segíteni? Samsung Galaxy mini GT-5570i telefonnal kapcsolatban.
Állandóan újra indul be se tölt pedig már mindent elkövettem vele. Próbáltam már Samsung kiessel és odinnal is de nem találta egyik se a telefon. Kérdem én mit lehet még ilyenkor csinálni vele. Kuka vagy alaplap csere vagy még menthet?
Nálam is sötétség van andoid-téren:-)
Ha egy telefonról azt írják, hogy a szgéphez csatlakoztatva modemként üzemel, akkor azt jelenti, hogy működik a szgépen is az internet, igaz? Vagyis, akár le is mondhatom a netet a régi szolgáltatónál?
Szia
internet hozzáférés kell, az adatforgalomtól függ, mennyi letöltés fér bele a csomagodba.
Mi? A Market?
De, ingyenes, legalábbis Magyarországról csak az ingyenes része elérhető.
Rss-t pedig pc-n, notebookon (stb.) is tudsz használni.
Amúgy baromi jó, hogy a mobil kiskönyvébe kb az van leírva, hogy hogy kell kikapcsolni meg bekapcsolni a telefont, ezt még a hülye is kitalálja. Miért nem inkább az van leírva, hogy mi az a market, jelen esetben mi az a rrs, hogy kell letiltani a mobilhálózatot, mire elég pl 100 mb...stb
Különféle fórumokon probálok informálódni, de sokszor olyan mintha kinaiul írnának, mert nem értem miről van....:/
van olyan pálya amin elakadtam, mérgemben hetek óta nem játszom vele :)
öcsém csinálta meg helyettem.
én híreket szoktam még olvasni, rss-t állítottam be, és az folyamatosan x időnként leszedi a frisseket :)
töltöttem le sudoku-t meg angry bird-öt, meg puzzle-t szoktam még.
nekem kb ennyi a játék. olvasgatni szoktam még híreket, fórumokat, mikor mit :)
Igen nagyon jó dolog.
Szoktál letölteni játékokat is?
bocsi,igen neked :)
nekem s.e. xperia x10 mini pro van
szeretem nagyon.amit nem tudok azt a páromtól kérdezem, ő is androidos :)
jó cuccokat lehet találni a marketban, nekem az nagyon tetszik
Amúgy nem hiszem el, hogy ennek a fórumnak ilyen kihaltnak kéne lennie, nem hiszem el, hogy mindenki mindent tud ezekkel a telefonokkal kapcsolatba:))))
Vagy nem akar erről beszélni:/
Ezt nekem írtad??? :O
Ha igen, akkor a válaszom, hogy tetszik az android, csak kicsit még fura.
Milyen telod van?
szia,
most látom h írtál ide.
nekem nem olyanom van, és gondolom mindnél más...
de a leírásod szerint az lehet - bár gondolom azóta megoldódott.
hogy tetszik az android? :)
Elég kihalt ez a fórum, de hátha tud valaki segíteni.
Szóval most vettem egy lg optimust és vodafoneos előfizus, amihez jár 100 mb adatforgalom.
Kérdésem, hogy lehet ezt letiltani a mobilon, mert csak a wifit szeretném használni!
Beállítások / wireless beállítások / mobilhálózat / mobil hálózat letiltva? Jól gondolom?
jah így gáz....
addig nézelődj :)
További ajánlott fórumok:
- Hány órát alszol általában?(éjszaka)
- A férfiak általában minden nő ismerőst felköszöntenek nőnapon, vagy csak azokat, akik közel állnak hozzájuk?
- Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST?
- Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak?
- A hónap hanyadik napján jön a családi általában? Vagy ez nem fix dátum sose?Te kaptál már ebben a hónapban?
- Ti általában mikor alszotok el és mikor ébredtek fel?