Gondolkodó - Mi foglalkoztat általában, és mi bánt és minek örülsz MOST? (beszélgetés)
Sajnálomo szellőrózsa. :-( Hogy kezelik?
Először is mindenkinek köszönöm a kedves névnapi köszöntést. Nekem ma itt, a munkahelyen egész nap a fülemet húzgálták. Kb 2 kg csokival megyek haza, egy üveg szederborral. A Főnök asszonytól kaptam a legcukibb ajándékot. Lerohant ebédidőben. Vett egy virágládát, egy jó nagy cserép metélőhagymát, meg rozmaringot, hogy kertészkedjek az erkélyen is. :-) No, és kaptam tőle, egy prágai útikönyvet, mivel tudja, hogy szeptemberben oda utazunk. Erre varrjatok gombot. Tegnap este olyan sok minden nem történt otthon. Bohóckodtunk a Férjemmel kicsit a szobakerékpárral. Telefonáltam a havi ügyek rendezésének témakörével kapcsolatban a gondozónőnek. Etelka mesélte, hogy annak ellenére, hogy Dédi nagyon küzdött az új hűtőszekrény behelyezése ellen, tegnap már boldogan mesélte, mutatta neki, hogy mi hogyan funkcionál az új családtagjánál. Szóval végül is örömmel nyugtáztuk, hogy boldog a cserétől, és csak pillanatnyilag borult ki, hogy a fiúk hozzányúltak a konyhaszekrény tartalmához. Pontosabban kipakolták, meg visszapakolták azt a szekrényt, ahová be kellett építeni a szerkezetet. Ma esti program: Posta, vásárlás, Dédi. Kicsit álmos vagyok, mert nyugtalanul aludtam az éjjel.
raktári munka
a szervezeti felépítés nem megfelelő,sokszor nem jut el hozzánk a megfelelő információ időben,
'elöregedett' géppark,létszámhiány,nem egységes menedzsment
Oké!
Ha van az ablakon redőny, azt is engedd le, az északi szél löketekben támad!
A húsleves csak üres lé volt, egy teás-csészével.
A tojás-pörkölt 3 db. tojásból, ebéd-vacsora, a nokedli 1 tojással 2 ek. zabkorpa.
A túrógombócból kb. a fele fog megmaradni holnapra!
De egyébként is szeretek 2 napra főzni. Bár most ezek szerint holnapra is ki kell találni valamit még. Olyan valami kellene, amiből maradna szombatra is, és akkor már legközelebb csak vasárnap főznék.
Egyelőre nem tudom, hogyan legyen!
Sikerült megebédelned?
Mi jót ettél?
Erre mondják, mondjuk: Minden perc ajándék...
Most kikapcs, ebéd, pihi, majd d.u. még jövök.
Jó étvágyat neked is!
Ja! Freddynek küldtem egy privit, ha akar, itt megtalál bennünket! Tudjál róla!
Én nem néztem a naptárt, azt gondoltam, hogy vasárnap lesz. Persze, ha szombat, és még bevásárolni, stb. stb.
Másrészt ha a vendéglős személyes ismerős, akkor valóban nem kell tartani. Esetleg szólni nekik, hogy ne legyen túl csípős, vagy hasonlóan erős füszerezés.
Bár akkor az étterem étlapját is átnézheted, hogy esetleg valami tejszínes-gombás specialitás, vagy hasonlót kérni tőlük... de majd tudjátok... lesz még attól neked talpalni való.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc nevekből (írók, költők, tudósok, gondolkodók, történelmi személyek; magyar vagy egyetemes, teljes v. vezeték név)
- Hirességek családnevei, amelyek foglalkozásra utalnak (ABC sorrendben)
- 2 gyerekes Anyukák, segítsetek gondolkodni, kérlek!
- Mi a foglalkozásod?
- Vicces foglalkozások
- Mi a párod foglalkozása?