Miért van az hogy a pénzesebb pasik (30-38 éves) általában jóval fiatalabb (20-28 éves) gyönyörű, bombanőt választanak maguknak? (beszélgetés)
...mert sok fiatal nőnek nem a férfi kell, hanem a pénze.
A férfi meg elhiszi (mert el akarja hinni), hogy őt imádja a fiatal, bombanővé varázsolt csinibaba:D
Háztartásra minimális luxussal, ezt írtam.
A gratulációt megköszönöm, mert idáig a munkám és a kitartásom révén jutottunk el, két éve ilyenkor felváltva fizettem a számlákat...
Csak azt kell tudnia, ami a pasinak kell.
Mindenki szexuális ellenszolgáltatásra gondol elsőre, pedig előfordulhat, hogy nem az az erőssége a hölgynek.
Szerintem mindegy, hogy a gazdag vagy nem gazdag pasiról/nőről van szó. Csak azok maradnak együtt hosszú távon is, akik olyat tudnak adni a másiknak, amire neki szüksége van. Ez lehet lelki, szellemi, anyagi és szexuális jellegű is. De csak azért mert a pasi gazdag és idősebb még nem egyértelmű, hogy egy nő csak a pénzéért van vele. És attól, hogy a nő fiatalabb és bombanő, még nem egyértelmű, hogy csak a szexért van vele a pasi.
Mitől bomba nő a bomba nő?
Én azért erre kíváncsi lennék. Ugye nem Dundikáról és tárairól beszélünk?
Én ugye most úgy beszélek, hogy nekem 11 évvel idősebb férjem van. Én 21 ő 32 volt, amikor megismerkedtünk.
Nem gondolnám, hogy egy normális pasinál különleges oka lenne annak, hogy fiatalabb legyen a párja. A legtöbb esetben a saját ízlésen múlik, ahogy annál a nőnél is, akinek egy nála kb. 10 évvel idősebb férfi tetszik.
Tehát, nem minden esetben a pénz a lényeg, hanem a vonzalom. A gyerekem 30 éves lesz és bizony neki is a tőle kb. 10 évvel fiatalabb lányok tetszenek, ahogy az apjának is...
További ajánlott fórumok:
- Mit választanál: a pénzt vagy a szerelmet?
- Jó pasik mikor választanak csúnya nőket?
- Hogyan nézzünk ki fiatalabbnak?
- Idősebb vagy fiatalabb nálad a párod?
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- 30-as éveiben járó szingli nők! Jobban szerettek/szeretnétek fiatalabb férfit választani?