Érdekelne, hogy a Ti munkahelyeteken hogy oldjátok meg a konyhai mosogatást? (beszélgetés)
Mindenki maga után mosogat vagy hazaviszi a mosatlant.
Nálunk se a takarítónőnek, se nekünk nincs időnk elmosogatni mások után. Néha még magunk után sem.
Szigorúan fél óra szünetünk van egy nap, max. 4X tarthatunk szünetet, ebbe kell beleférnie a kajának, meg a ciginek is. A dohányosoknak így is 10-15 perc jut a kajára, nemhogy még mosogassanak is.
En nem is ezt mondtam.
A.kerdes az volt, hogyan oldjuk meg.
mi igy :)
Negy közül is lehetne ehy akkora paraszt hogy folyton otthagyja. Nem is irtam olyat, amire a te valaszod a megfelelő reakció sztem.
Nem, nem mosogatnek 20 ember utan. De egy paraszt utan sem.
Illetve volt itt anno több alkalmazott (kb 20).mikor jobban ment a szeker. Mosogato gep volt, mindenki bepakolt maga utan, akinel megtelt elinditotta. Sose.volt nezetelteres belole. (Mivel tobbnyire normalis emberek voltak).
Mi csak 4-en vagyunk plusz fonok. Kettesevel ebedelunk, felvaltva mosogatunk. Ha ritkán a főnök is eszik akkor altalaban a tirkarno mosogat utana, illetve o rendezi az ugyfeles mosatlant is.
Ha epp nincs akkor viszont akarmelyikunk megcsinálja, nincs ebből soha semmi gond. Normalis emberek között :)
"de mondjuk jött egy telefonja közben vagy egy ügyfél vagy csak épp kedve nem volt....akkor mi van ?? semmi :)"
Hát dehogy nincs semmi!
Ha az illető, pl. te minden nap ezt teszed, akkor egy idő után nem lehet elférni a szennyesedtől, a szagokról meg egyebekről ne is beszéljünk.
A te szavaiddal élve én egy elviselhetetlen luvnya vagyok. Mert ha te nálunk dolgoznál és ezt tennéd, akkor bizony én egy idő után az asztalodra borítanám az egész cuccost, amit ott hagytál, ha nem használna, akkor a következő adag a fejedre menne.
Ismét a te szavaiddal élve: én a rinyapicsa szintén rendbe tennélek, ha a hűtő miattad bűzölögne. Bár én elsőre kidobnám a még friss cuccodat is, hogy tud a hűtő nem egy komposztáló. Érted?
Mit tanultál te otthon, ha neked ennyi az igényed?
Gondolom sosem kerülhetsz a közelembe, mert ilyen közönséges és tapló embereket nálunk nem szokás alkalmazni, aminek én nagyon örülök, és gondolom te is:DDDDDD
Nem vészes.:D
Mondjuk mostanában nincs kallódó edény.
Néha a hűtőt kell átnézni, mert volt már, hogy beindult a genezis az őslevesben.
Hát....
Pontosabban így:
"Ééés, megfogom a tányért, megmosom a tányért, feldobom a tányért, elkapom a tányért, csurgatom a tányért, megtörlöm a tányért, éééés kész van a tányér"
És azt hiszem ezt mindenki kipróbálta akkor:DDDD
Nekik is az volt így egy idő után névvel ellátott dobozt lehetett csak a hűtőbe tenni mert volt aki ott rohasztotta az ebédjét,névtelenek mentek a kukába így kicsit rendet tanult mindenki.
Volt olyan aki megette a pizzát felállt és kisétált cigizni mindent ott hagyva,mondtam is neki,hogy nincs itt az asszony aki osszepakoljon utánad.Gondolom otthon mit művelhet 😑
És mikor mosod el a tányért?
Pontatlan ez a mosogatás!:)
Nálunk mindenki elmosogat maga után. A szobatársammal szoktuk egymásét is.
Előző munkahelyeimen volt mosogatógép. Azt a takarítónő pakolta be aztán ki. Mi csak otthagytuk a mosogató körül a dolgainkat. Ott mindkét helyen benne volt ez a szerződésben, tehát nem jófejségből csinálták. Azért volt így, mert mi drágább munkaerő voltunk és ne mosogatással töltsük a fél napot.
Elmosogatok magam után. Legtöbbször a főnököm után is, de ő is utánam ha úgy alakul.
Van amikor kolléga edényét is, nem csinálunk ebből kérdést.
Elméletileg mindenki saját maga után mosogat.
Ha meg mégsem, akkor az, aki előbb megunja a kupit.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Dolgozik/dolgozott valaki a Sonda Ipsosnál? Érdekelne minden, amit lehet tudni, milyen munkahely?
- Szuper munkahely kereső oldalakat tud valaki? Pest és Pest megye érdekelne, Érd környéke.