Egyszerűen képtelen vagyok a fogyásra! Más is van így? (tudásbázis)
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mondjuk pajzsmirigy alulműködés esetén milyen film megnézése segítene.... (mert ez is benne van a pakliban)
tudod az okát?
a súlyfelesleg, azt jelenti, hogy nem kapsz elég szeretetet, és a szexuális életed is elégtelen...
nem ismered magadat.. és a fusztrációd leeszed
megoldás: önfejlesztés.... szép és értelmes út, elfoglaltság
amit hajtogatsz azt fogod kapni...
"képtelen vagyok fogyni" akkor nem is fogsz...
titok dvd sos nézd meg....ha teheted minden nap 2x-3x fél- 1 évig addig amig el nem kezded használni az ott látott instrukciókat, nem kell félned, meftanit élni és gondolkodni
mert azért születtél hogy boldog légy... ehhez segit a film
Hát pár gondolattal kiegészíteném az eszmefuttatást.
Ha valaki fogyni akar, és még az elején tart, akkor szinte kizárólag az elégetett kalóriák és a megevett kalóriák köztti különbség a lényeg. (később is, csak akkor más szempontok is fontosak lesznek.) Anaerob módon jobban pazarol a szervezet. Vegyünk egy példát. 1 glukóz molekulából aerob módon 36 adenozin-trifoszfát (ez bizosítja az izmok összehúzódását) molekulát tudunk létrehozni. Anaerob módon csak 2-t. Ha ezt megpróbáljuk autóval benzinben számolni, akkor aerob módon lenne a kocsi fogyasztása 5 liter, akkor anaerob zónában a kocsink 90 litert fogyasztana 100 km-re.
Ha zsírégető zónában futunk, akkor bizony messze 5 liter alatt jönne ki kocsira átszámolva a fogyasztás. Minél többet futunk aerob zónában, annál hatékonyabb lesz a szervezet, annál több hajszálér fogja behálózni az izmokat, annál többet fogunk tudni futni ugyanazzal a zsírmennyiséggel (egyre kevesebb CH felhasználásával, természetesen egyre kevesebb tejsav képződéssel jár).
Ha valaki gyorsan szeretne leolvasztani akkor arra legjobb módszer a metabollikus súlyzózás. Például a kettlebell :
Az ilyen jellegű mozgás viszont regenerálódást igényel, ezért nem tanácsos heti 1 max 2 alkalommal végezni. A hét többi napján mehet a zsírégető tartományban enyhe kardio, persze azt a pár száz kalóriát egyszerűbb nem megenni, mint amennyi időt az eltüzelésük igényel. (óránként kb. 1 leveses kanál disznózsír :))
(mindezek ellenére szerintem sem hülyeség a könnyed kardio, így legalább nem mennek veszendőbe a kalóriák, hanem befektetjük a "tőzsdén", ahol hihetetlen állóképességet kapunk érte cserébe, valamint kardiovaszkuláris rendszer karbantartása sem elvetendő az egészség szempontjából. Tudom, itt a többség "csak" fogyni szeretne, de ebben nem fogunk soha egyetérteni....)
A heti 1 kemény küzdelem (anaerob) munka már csak azért is ajánlott, mert így a szervezet kemény ingert kap az izmok megtartására.
A heti több kardio akkor jön elkerülhetetlenül a képbe, mikor már a makacs zsírdpók kerülnek leolvasztásra. Ezeket ugyanis stressz (anaerob munka bizony azzal is jár) következtében visszatartja őket a szervezet.
Szerintem Jéghegy azért nem látja eredményét a sportnak, mert eleinte az izmai glikogént (mivel lemerítette a glikogén raktárait) tároló képességüket növelték, ezért glikogént kezdtek felhalmozni. (pulzusszám alapján szinte kizárólag csak anaerob edzést végzett). A glikogénnel meg minden g glikogénhez 4 g víz van megkötve, mint oldószer. Ilyen ezetben a zsír is apadni kezd, de a mérleg meg sem mozdul, setleg még eleinte felfelé is mehet. Ilyenkor sokan feladják....
Ennél 'egy kicsit' több..
140-170 között szokott lenni.
Heti 6 napot keményen sportolok.
Nem eszek szemeteket!!!
Lassan felszívódó ch. (zabpehely, zabkorpa) Sok zöldség, fehérje, sok folyadék..
Az eredmény: mióta többet sportolok, nem fogyok. Sőt!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Pánikbeteg vagyok, de egyszerűen nem jövök ki belőle!
- Azt hiszem rossz nagymama vagyok. Egyszerűen nem tudom...
- Miért veszekszik velem mindenki a családban, mert egyszerűen kijelentettem, hogy nem vagyok képes mással vásárolni menni!
- Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak?
- Rengeteg traumám van korábbról, amit egyszerűen képtelen...