Kész kínszenvedés mindennap bemennem a suliba, és nemcsak azért, mert utálom, egyszerűen lelkileg rosszul vagyok, mit csináljak? (beszélgetés)
én még váltogattam az iskolákat ugyanezen ok miatt... majd a munkahelyeket is.
Aztán egyszer csak megerősödtem, és azt mondtam: "én dolgozni vagyok itt, nem barátkozni" és azóta alles ok. :)) teszek mások véleményére, akik rendesek azokkal meg igyekszem jóban lenni.
Igazából csak a gyengéket akarják kicsinálni lelkileg... és ezt akkor is érzik, ha igyekszel nem mutatni. bár azt nem írtad le, h konkrétan mi a helyzet veled, vannak-e barátaid, milyenek veled a többiek, a tanárok...stb.
Valami csak történt ,hogy ezt kiváltotta nálad!?
Mit ártottak neked?
Szija!
Én is hasonló problémákkal küzdök az iskola miatt...olyannyira h nekem lassan kezd pánikbetegség kialakulni.Szóval szerintem az lenne a legfontosabb hogy miért utálod a sulit?Az embereket?A tanárokat?Pontosan határozd meg h mit nem szeretsz benne.Ami fontos még h szerintem ha van módod rá változtass sulit(ha az okot nem tudod megszüntetni)mert rosszabb lesz.Legalábbis magamból kiindulva.:)
válts iskolát, és ez most komoly! az én lányommal 3 évig húztuk így..ma is bánom!
iskolát váltottunk,és azóta minden oké!))
Tényleg nem tudom, mit csináljak, próbálok nyugod lenni, de valahogy nem megy, háányingerem van gyakran és szédülök, ver a víz...segítsetek, mit csináljak?
Köszönöm:D
További ajánlott fórumok:
- Találkozzunk mindennap
- Beszélgessünk a mindennapjainkról:)
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Egyedülálló anyák mindennapjai
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Mit csináljak, ha tesiórán egyszerűen nem merek megcsinálni valamit?