Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Egyben sült fasírozott recept

Egyben sült fasírozott recept

Az Egyben sült fasírozott hozzávalói:
50 dkg darált hús,
1 db tojás,
2 db zsemle (friss),
1 fej vöröshagyma,
só,
feketebors (őrölt),
zsemlemorzsa,
tej,
zsálya,
1 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál olaj.


Az Egyben sült fasírozott elkészítési módja:
Vágd apró kockákra a vöröshagymát és párold üvegesre az olajon. Zúzd össze a fokhagymát. Áztasd tejbe vagy vízbe a zsemléket, majd alaposan nyomkodja ki. Keverd alaposan össze a hússal a tojást, a zsemléket, a vöröshagymát, ízesítsd sóval, borssal, fokhagymával, aprított zsályával. Formálj a húsból hosszúkás formát egy tűzálló tálon, szórd meg zsemlemorzsával. Süssed 180 fokon 40-50 percig, amíg szép piros ropogós nem lesz.

Tálald főzelékek feltéteként forrón, vagy hidegen kenyérrel, salátával.


Kategória: Húsételek receptjei


Az egyben sült fasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook