Egy mellből szoptatok 2 hónapja, a másikba hogy lehetne visszahozni a tejet? (beszélgetős fórum)
10. Ildi^^
2009. okt. 26. 15:30
igen mindenképp próbálgasd a másik mellből is. be fog indulni. kitartás!
9. titati
2009. okt. 26. 15:16
A középső gyerkőcömet csak egy mellből szoptattam, a másikat meg mindig lefejtem....és ha szükség volt rá, mert kevés volt neki az "egyik" cici, akkor próbálkoztunk a "másikkal" :-) Nálunk ez kb 3 hónposan jött el.
Ne add fel, fejd és próbáld a másikból is szopásra bírni a kicsit.
8. adel07
2009. okt. 26. 15:14
Én 3hétig nem szoptathattam az egyik mellemből,bár fejtem nagyon elapadt.Nekem akkor azt mondták a kórházban először etessem pár percet abból amelyikben van rendesen és utána tegyem a másik mellre így nem lesz olyan mohó és türelmetlen.
2009. okt. 26. 15:07
köszi mindenkinek
6. ice kuszi
2009. okt. 26. 15:02
Néha tedd rá erre is, ez az egyetlen módszer!
5. mimmo33 (válaszként erre: 1. - Csibefalat2008)
2009. okt. 26. 14:58
A másikra is rá kell tenni.A tej igény szerint "termelődik".HA csak egyből szoptatsz, és nem kap többet akkor nem is fog több termelődni.Váltogasd,és akkor beindul, talán
4. kitti1981
2009. okt. 26. 14:53
Szia !Én kilenc hónapig csak 1 mellből szoptattam és a másik az elapadt hát ez van most mejd megprobálom mindkettőböl csak az az igazség a jobb mellemre nem esett a kezemre!:(amugy tedd rá hadd szivja illetve igyál sokat és mellszivoval szivogasd:)
3. 9c74ec0b72 (válaszként erre: 1. - Csibefalat2008)
2009. okt. 26. 14:53
Miért nem szoptatsz felváltva a két mellből? Ha folyamatosan használnád, akkor lenne benne. Ha elég neki egy cici, akkor is felváltva kellene adnod.
2. panna77
2009. okt. 26. 14:52
Sokat tedd a cicidre és próbálj fejni is.
2009. okt. 26. 14:50
Sziasztok! Két hónapja egy mellből szoptatok,eddig elég is volt, de éjszaka 2 óránként eszik mert másképp nem lakik jól. Ha napközben tudok lefejni +1 üveggel akkor elég egyszer enni éjjel szopi mellé elég az az üveg és kihúzzuk reggelig. De sajnos nem mindig jön össze plusz tej, jó lenne ha a másik mellből is jönne vmi, de lehet hogy már késő..5 hónaposak vagyunk. Sajnos hiába szólok a dokinak nem akar tápit felirni, persze tudok venni recept nélkül is,de jobb lenne mégegy kis tej vhogy. Tudtok tippet adni?-előre is köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne egy pillanat, amit visszahozhatnál az életedből...?
- Olyan FÉRFIAKAT keresek, akik szerelmi kötéssel, mágiával sikeresen visszahozták életükbe azt a nőt aki elhagyta őket?
- Elkezdett hullani a hajam, negy honapja szoptatok. Mit lehet ellene tenni?
- 4, 5 hónapja nem szoptatok és megint beindult a tejem
- Normális dolog, hogy 4hónapja nem szoptatok, de még mindig jön pár csepp tej?
- 4.5 hónapja szültem már nem szoptatok, szeretnék leadni még kb 6-8 kg-ot, valami jó ötlet ami két lurkó mellett is könnyen megoldhato?