Elkezdett hullani a hajam, negy honapja szoptatok. Mit lehet ellene tenni? (tudásbázis kérdés)
Szia! Mindenképpen szedd tovább az Elevitet vagy valamilyen hajvédő vitamint.Nálam ez a szoptatás befejezése után következett be,és nagyon bánom,hogy nem szedtem végig az Elevitet,akkor most talán több hajam lenne.Van egy hajhullásos topik ott is vannak jó ötletek.
Szoptatás alatt,használhatod még a forcapil kapszulát 4 hónap a kúra,és megtámogathatod kovaföld kapszulával ami calciumot és szilíciumot tartalmaz.
Semmit!
Ez természetes dolog!
Szülés után mindenkinek hullik a haja!
Kedveskék!
A hajhullásra,bőrproblémákra B-vitamin komplex fogyasztása naponta!A Hugomnak 3 nap alatt elmúlott az évtizedek óta tartó ekcéma, ami miatt a nyaka, arca tele volt piros foltokkal, viszketett, égett.
Dr. Lenkei vitamin keressétek az oldalán megfogtok leődni mi mindenben segit!
Remélem tudtam segiteni, jó szivvel ajánlom!
Hajhullás nélküli kismammaságot!!
Illike
nEKEM MÉG MOST IS HULL, 20 HÓNAPJA SZOPTATOK.Bocs, CapsLock kikapcs.
Normális dolog.
Szerintem most az hull ki ami nem hullott el a terhesseg alatt, nemhiszem a szoptatas miatt volna, hogy mit lehet tenni? Hat nem tudom, vmi vitamin?
ha egyaltalan er vmit
További ajánlott fórumok:
- 2 hónapja futok, de az utóbbi két futás alatt (kb. 1 km után) nagyon elkezdett fájni mindkét bokám. Mitől lehet?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- 4, 5 hónapja nem szoptatok és megint beindult a tejem
- Hajhullás téma.....Néhány hete elkezdett hullani a hajam.
- Normális dolog, hogy 4hónapja nem szoptatok, de még mindig jön pár csepp tej?
- Egy mellből szoptatok 2 hónapja, a másikba hogy lehetne visszahozni a tejet?