Édesburgonyás sajtos rizottó recept
Az Édesburgonyás sajtos rizottó hozzávalói:1 db édesburgonya
40 dkg rizottórizs
1 db újhagyma
2 ek vaj
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajt (chedar)
1 dl tejszín
3 gerezd áttört fokhagyma
1 csipet só
1 csipet egész fekete bors
Az Édesburgonyás sajtos rizottó elkészítési módja:
Az édesburgonyát felkockázzuk és vajon, puhára pároljuk. Ha puha, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát. A rizst puhára főzzük és ha megpuhult, hozzáadagoljuk az édesburgonyához. Fűszerezzük és belekeverjük a tejszínt, valamint a sajtokat. Forrón tálaljuk.
Kategória: Zöldséges ételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2018. márc. 7. 23:29
Az Édesburgonyás sajtos rizottó elkészítési módja és hozzávalói.