Édesburgonyás-sajtos rizottó recept
Az Édesburgonyás-sajtos rizottó hozzávalói:1 db édesburgonya
40 dkg rizottórizs
1 db újhagyma
2 ek olívaolaj
10 dkg reszelt sajt
10 dkg sajt (chedar)
1 dl tejszín
3 fokhagyma gerezd(pépesítve)
1 csipet só
1 csipet bors
Az Édesburgonyás-sajtos rizottó elkészítési módja:
Az édesburgonyát apró kockára vágjuk és vajon, puhára pároljuk. Ha puha, hozzáadjuk a felkarikázott újhagymát. A rizst megpároljuk majd hozzáadjuk az édesburgonyához. Fűszerezzük és belekeverjük a tejszínt, valamint a sajtokat. Forrón tálaljuk.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. márc. 5. 22:05
Az Édesburgonyás-sajtos rizottó elkészítési módja és hozzávalói.