Csuszi recept

# paprika
# paradicsom
# kefir
# só
A Csuszi elkészítési módja:
A fele-fele arányú paprikát és paradicsomot kis kockákra vágom, ízlés szerint sózom, és összekeverem a kefirrel. Hűtőbe teszem, és legalább fél órát hagyom, hogy összeérjenek az ízek.
Megjegyzés:
Nyáron isteni és laktató kaja pirítóssal, kenyérrel, de hideg sültekhez is ajánlom.
A paradicsomot jobban szeretem, mint a paprikát, ezért én általában több paradicsommal készítem. Aki a selymesebb, lágyabb ízt kedveli, készítheti kefir helyett tejföllel is.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: c6b27363e5, 2008. jún. 4. 22:30
A csuszi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.