Csuszi recept

A Csuszi hozzávalói:
# paprika
# paradicsom
# kefir
# só


A Csuszi elkészítési módja:
A fele-fele arányú paprikát és paradicsomot kis kockákra vágom, ízlés szerint sózom, és összekeverem a kefirrel. Hűtőbe teszem, és legalább fél órát hagyom, hogy összeérjenek az ízek.

Megjegyzés:
Nyáron isteni és laktató kaja pirítóssal, kenyérrel, de hideg sültekhez is ajánlom.
A paradicsomot jobban szeretem, mint a paprikát, ezért én általában több paradicsommal készítem. Aki a selymesebb, lágyabb ízt kedveli, készítheti kefir helyett tejföllel is.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A csuszi elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook